ale dziada nie pobijesz... : http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... b96950d08fRhenata pisze:ach ,mi maly pędziwiatr słuchawki od mp3 zaczęła memłaćnowe! grrrr
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
co ty trzymasz,krokodyle? moje takiego bajzlu nawet w klatce nie robią 

Łoo, zalbi, te twoje małe mychole? u mnie tak nigdy nie było, ani w klatce ani po za
od początku panowania szczurów w domu ucierpiała tylko poduszka, pluszak, szczotka do włosów i kabelek od termometru... 

- Paul_Julian
- Kontakt:
Ale śmieszna
Tylko szkoda , że taki termit :/

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
może chirurgów =Plavena pisze:dziewczyny możecie mi polecić jakiś dobry serial? Bo nie mam co oglądać to bym sobie pościągała
choruję na ten serial a nie widziałam już dobre kilka miesięcy bo czasu brak...
http://iitv.info/ fajna strona z serialami online
"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem."
Arthur Schopenhauer
[*] Smrodzio - na zawsze w moim serduchu [*][/b] [/i][/color][/size]
Arthur Schopenhauer
Z seriali jedyne co lubie do Dr. House, no ewentualnie kości i chirurdzy, ostry dyzur - ale tych już daawno nie widziłam.
the L word
obejrzyj

A może ktoś zna jakieś fajne seriale fantasy? Bo ostatnio oglądałam to co na TVP1 leciało,Miecz Prawdy ale to bajeczka straszna była... ale właśnie coś w ten deseń?
Housa już obejrzałam wszystko co się dało
Housa już obejrzałam wszystko co się dało

WowRhenata pisze:the L wordobejrzyj

dzięki Rhenata... nie omieszkam

Ja się zakochałam w true blood:D
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
a ja zrobię podejście nr do marchewkowego ciasta , a propo marchewki, przypomniało mi sie wlasnie jak wyprosiłam od ciotki chomika...zapisałam sobie co je chomik, a szlo to tak ''chomik je, jejobko, marchełke i pszejenice'' proszę wziasc pod uwage ze mialam lat 5
bądźcie litościwi...

jesteś po prostu cudowny i szarmancki i wspaniały...blechI jeszcze potrafię rozbawiać inne osoby - jakich ciekawy rzeczy można się dowiedzieć z tego forum;) Muszę się zastanowić nad swoją przyszłością , bo prze was jestem w kropce.

kurcze wiecie zapomnialam sie pochwalic ale jak nie mam teraz szczurkow
to kupilam sobie male zabki ( akwariowe) i tak na nie patrze to ubaw straszny jak tak plywaja zabka 

Żabki pływające żabką... no fakt musi to być nieziemski widokOleczka pisze:kurcze wiecie zapomnialam sie pochwalic ale jak nie mam teraz szczurkowto kupilam sobie male zabki ( akwariowe) i tak na nie patrze to ubaw straszny jak tak plywaja zabka

Ciekawe jakby wyglądała żabka pływająca pieskiem 

"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem."
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer