klimejszyn pisze:Mizelkowy zezik jest cudowny, ja w ogóle kocham szczurze zeziki

wszystkie zeziki dedykujemy więc klimejszyn
ol. pisze:Mniam, jakie pyszności (aż mnie naszedł apetyt na szpinak) i jak smakowicie podane !
unipaks pisze:Dobry szpinaczek nie jest zły ( ci co zaznali dobrego szpinaku to wiedzą ) , a jeszcze w bolesławieckiej ceramice podany
staramy się by wciąż i wciąż podnosić kwalifikacje naszych kucharzy
(bolesławicka ceramika...szczerze mówiąc nie wiedziałam...a to jakaś specjalna jest?

)
ol. pisze:"przepyszne było, żałujcie, że sami nie jedliście"
tak, dokładnie tak. to dla marud, które twierdzą, że szpinaczek jest ble. a dziewczyny przebierały w marchewkach, bolesławicka ceramika

wylizana do czysta, tylko kilka talarków pokotem leży jeszcze
ol. pisze:Ale liczę, że mimo sciąg nie zostawisz nas samym sobie i dalej będziesz świadczyć usługi przewodnika po szuflandii

.
dla was wszystko moi drodzy
ol. pisze:A ja polowałam na miny dziewcząt: te bykiem patrzące, świadome, że są obserwowane i nas obserwujące, zaciekawione lub obojętne, skupione na posiłku i potem syte:
też uwielbiam wyłapywać spojrzenia i miny, dlatego też, niby wszystkie zdjęcia podobne- dla mnie jednak każde jest w jedyne w swoim rodzaju, i gdy przychodzi moment wgrania fotek, nie mogę się zdecydować i wgrywam..praktycznie wszystkie
unipaks pisze:Fajną mają miseczkę , ze szczurkowym wzorkiem!
paul mnie obśmiał, że dla szczurków mam miskę..chomiczą

szczurki bezogonki
Wentzowa pisze:ak zobaczyłam miniaturkę to pomyślałam, że oryginalne uszy ma ta dziewoja.
bystrzacha! świetne spostrzeżenie
Mu toaleta:
Enigma po drugiej stronie lustra
Enigma znalazła gruszkowego ogryzka (wywlokła z siateczki do której wrzucam ogryzki po owocach)
polazła z nim za kosz wiklinowy...za chwilę zaczęła się gonitwa
Mu goni Enigmę:

przechwycenie piłki; Enigma goni Mu:

chwila przerwy; piłka po stronie Mu:

"no oddaj chociaż kawałek!":

Mu się wzdrygnęła, alem zabrała ogryzka, podzieliłam sprawiedliwie na pół i każda miała po części:
jeszcze u sołzy w pokoju trafiła się czerwona pomarańcza:
Enigma:

Mu:
wycieczki towarzyskie:
wspinaczki; Enigma
"a ja dotknę tej wody! ba! napiję się jej!"
Enigma
TE! ŁOBUZY! DO MAMUSI BIEGIEM MARSZ!
Enigma nieszczęśliwa
zastanawiam się....czy możliwe, że przekrzywienie główki ma coś wspólnego z zimnem?
ostatnio znów mamy chwiejne temperatury, i ta nieszczęsna główka się zachwiała...
Kamizelka nie pozowała dziś. miała ciekawsze prace. spruwała sweter.