Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Weselnik :>
W czerwcu Serj Tankian w Warszawie ^^
- Dulcissima
Gomorka przyjechała dzisiaj rano, właśnie wróciłam z pracy i się zapoznajemy 

Za TM: jedna psia i 25 szczurzych duszyczek ['] ['] [']
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
jutro jade zaadoptowac nowego szczurka
ma poltora roku i na imie Bols, juz nie moge sie doczekac 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
a ja środa - piątek mam rekolekcje = wolne! Jee
I jeszcze buty sobie kupiłam, czarne na obcasie do których przyzwyczajona nie jestem a mają jakieś 7cm
Jak się po drodze nie wywale to będzie sukces 

I jeszcze buty sobie kupiłam, czarne na obcasie do których przyzwyczajona nie jestem a mają jakieś 7cm

TRZECH:) sPIDI, fUKS I bOLS 

ja juz pare razy przez to zemdlalamsssouzie pisze:ubaw po pachi na śmietniku.szczuryorg.pl

-
- Kontakt:
o tak, ja się nie udzielam, ale czytam i śmieję mordzię 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Monitor tak zaplułam że nie wiem czy go doczyszczę.
Trzeba mi było takiej rozrywki
Niech go nie banują, zostanie tu jest dla niego większa karą

ja rżę jak głupia aż obawiam się, że za chwile ktoś tu przyjdzie zajrzec czy mnie przypadkiem nie zarzynają..lavena pisze:Monitor tak zaplułam że nie wiem czy go doczyszczę.
nie tyle zostanie tu będzie karą, co zostanie w naszym gronielavena pisze:Monitor tak zaplułam że nie wiem czy go doczyszczę.

łożesz, zawsze chciałam być herod babą znęcającą się nad małymi wężykami

...czyż nie dobija się koni...?
Wreszcie! Wreszcie! Wreszcie! Jest szansa, że zobaczę się po 2 latach z moim przyjacielem ^^ Jestem wniebowzięta 

niestety, rozczaruję was, nie chcemy tu trolli.
pewnie nie ma ciekawszych zajęć, to łazi i próbuje szokować. ale proszę nie karmić trolli i nie zachęcać, ok?

pewnie nie ma ciekawszych zajęć, to łazi i próbuje szokować. ale proszę nie karmić trolli i nie zachęcać, ok?
ten się nie myli, kto nic nie robi
Pomyliłam autobusy