Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Bols biedaczek prawie nic nie je, ma obrzęk płuc musze mu dawac 3 zastrzyki dziennie i jakis tam lek przeciw wyjalowieceniu zoladka. zaraz zrobie jakies foty.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
dzis 3 zastrzyki... on mnie chyba znienawidzi... wyrywa sie i piszczy. ale mamy maly sukces! ugryzl dzis 3 razy kawałek serka!!! jeszcze jutro zastrzyki, w piatek kontrola i oby na tym sie skonczylo
tosiakks pisze:dzis 3 zastrzyki... on mnie chyba znienawidzi... wyrywa sie i piszczy. ale mamy maly sukces! ugryzl dzis 3 razy kawałek serka!!! jeszcze jutro zastrzyki, w piatek kontrola i oby na tym sie skonczylo
może tymczasowo...ale na szczęście szczurki mają krótką pamięć... na pewno poczuje zmianę, może nie pomyśli, że to dzięki zastrzykom, ale porozpieszczasz go odrobinę i będzie miło
tosiakks pisze:dzis 3 zastrzyki... on mnie chyba znienawidzi... wyrywa sie i piszczy. ale mamy maly sukces! ugryzl dzis 3 razy kawałek serka!!! jeszcze jutro zastrzyki, w piatek kontrola i oby na tym sie skonczylo
Biedaczek , na pewno mu się to nie podoba, ale szybko zapomni i doceni, że ma taką dobrą opiekę .
Trzymam kciuki aby szybko wyzdrowiał i dużo zdrówka życzę
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały