Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Smutnik :(
Znowu wideorozmowa z byłym mężem. Jeszcze gorzej.
"Zginę w skrzydłach, przeżyję w praktycznych pazurkach..."
Ze mną FIFI
Za TM TOSIA [*] i MILA [*]
Ze mną FIFI
Za TM TOSIA [*] i MILA [*]
nie wiem juz co robic. zawsze jak wydaje mi sie ze jest lepiej,ze zaczyna sie ukladac to kolejny cios
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Rebeka? A skąd ona? Znam jedną taką, z Liljówki jeszcze...Maszka pisze:dzisiaj wyjechała ze stajni do Jaszkowa jedna z moich ukochanych klaczy, Rebeka.
Posiedzę tu trochę, tak z okazji dnia kobiet. Ojciec mi nawet na zwykłe 'dzień dobry' nie odpowiedział kiedy wróciłam do domu, olał i poszedł spać. Nic nowego.
Bardzo mi miło...
Zorlis pisze:Rebeka? A skąd ona? Znam jedną taką, z Liljówki jeszcze...Maszka pisze:dzisiaj wyjechała ze stajni do Jaszkowa jedna z moich ukochanych klaczy, Rebeka.
Nie wiem czy była w Liljówce, nie kojarze... Teraz była w Pony z Walterem, wcześniej w Jaszkowie, teraz znowu tam. Z latarnią na pysku.
No pięknie! Mam okropny katar
Co chwila zbiera mi się na kichanie i to okropne łaskotanie w nosie.. Death Note, ratuj -,-"

coś jak elektryczny węgorz?Maszka pisze:Zorlis pisze:Rebeka? A skąd ona? Znam jedną taką, z Liljówki jeszcze...Maszka pisze:dzisiaj wyjechała ze stajni do Jaszkowa jedna z moich ukochanych klaczy, Rebeka.
Nie wiem czy była w Liljówce, nie kojarze... Teraz była w Pony z Walterem, wcześniej w Jaszkowie, teraz znowu tam. Z latarnią na pysku.

synek ma stan zapalny w buzi i będzie smarowany bolącą maścią

ten się nie myli, kto nic nie robi
Myślałam, że to już koniec... 

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Krwa. Jestem wściekła. Moje kontakty z rodziną wyglądaję beznadziejnie, nie utrzymuję praktycznie kontaktów z nimi, z ojcem kilka lat nie rozmawiałam a matka ... szkoda gadać. Ale zawsze wliczyłam, że będę mogła liczyć na brata.. i niespodzianka. Zrobił mnie w ch..., wypiął się i jest szczęśliwy. Zrobił mnie delikatnie mówiąc w konia, przez to ja mam kłopoty, przy czym nic nie powiedział mi o swoich poczynaniach. I teraz ja mam przesrane, o on się cieszy i nie widzi problemu. Wdał się w swojego ojca.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Miałam jechać do R. i go zabrać ze sobą do domu, a tutaj proszę 

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Chłop mi odjechał
.

Bols mi chyba umiera:( wlasnie wrocilismy od weta. jest zle,bardzo zle. pomocy
- ciemna ja
wczoraj pokłóciłam się z kolegą. dzisiaj z drugim kolegą (z klasy którego bardzo lubie) jeju
dlaczego...

Perun 06.02.2010 - 19.12.2011 [*]
Thor 06.02.2010 - 14.01.2012 [*]
koniec szczurzej historii .
Thor 06.02.2010 - 14.01.2012 [*]
koniec szczurzej historii .
moja babcia leży w szpitalu. mój najlepszy przyjaciel i partner jest daleko, moja przyjaciółka nie ma dla mnie czasu. zawalam wszystko czego się dotykam. nie potrafię być szczęśliwa. nigdy nie jest prosto. i nie wiedzieć czemu sama doprowadzam moje drogi do totalnych wiraży..........
zgaslo swiatelko
Bolsa juz nie ma . jestem zalamana