Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Zalbi źle Cię ktoś poinstruował... trzeba było wziąć kopertę...  

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]

Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Hehej... słucham se fasolek i dostaje świra 
Bursztynek, bursztynek...<nutki>

Bursztynek, bursztynek...<nutki>
bursztynek był najlepszy  

do dziś go sobie śpiewam. albo-
bo fantaaaazja, fantaaaazja, bo fantaazja jest od teego...
ojejejejeej nie powinnam śpiewać w pracy

do dziś go sobie śpiewam. albo-
bo fantaaaazja, fantaaaazja, bo fantaazja jest od teego...
ojejejejeej nie powinnam śpiewać w pracy
...czyż nie dobija się koni...?

aaaaaa podniosłam się z wyrka ^^

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Toż to nieprzyzwoite, no... 

Ja już o 11 byłam po dwóch wykładach, kilkunastu stronach notatek i takich tam (wyłożono nam między innymi różnicę między kosą a sierpem, puchem a pierzem bo socjolog musi mieć taką wiedzę!
 )... No i nie mam co ze sobą zrobić teraz. Chyba wezmę psiura na dwie godziny minimum do pseudolasu, jeśli błota nie ma 

Ja już o 11 byłam po dwóch wykładach, kilkunastu stronach notatek i takich tam (wyłożono nam między innymi różnicę między kosą a sierpem, puchem a pierzem bo socjolog musi mieć taką wiedzę!
nikt mi nie odpowiedział. czemu mi nie pokazuje aktywnych wątków???
gdzie mogę zobaczyć nowo powstałe tematy w których jeszcze się nie udzielałam???
bo zobacz swoje posty to nie to samo!

gdzie mogę zobaczyć nowo powstałe tematy w których jeszcze się nie udzielałam???
bo zobacz swoje posty to nie to samo!
...czyż nie dobija się koni...?

U mnie tam na górze są i aktywne wątki, i posty nieprzeczytane, i nowe, itd...  

bardzo lubię swoją nieprzyzwoitość 

sołza, ale to jest wciąż 

sssouzie pisze:gdzie mogę zobaczyć nowo powstałe tematy w których jeszcze się nie udzielałam???
Ja tam tego też nie widzę.Zorlis pisze:U mnie tam na górze są i aktywne wątki, i posty nieprzeczytane, i nowe, itd...
A że to śmietnik i bywa Was tu bardzo dużo, to przyszłam po "rozum do głowy".
1*Labella - (La bella) z włoskiego piękna
2*Lalima - z hinduskiego, piękna
3*Lamis - z muzułmańskiego delikatna w dotyku
4*Lamja - z muzuł. z ciemnymi wargami
5*Latifa - z muzuł. łagodna, uprzejma
Pierwsze co wymyśliłam to był nr 2, potem siostra podsunęła nr 1, a gdy do obu miałam wątpliwości znalazłam też nr 3,4,5. Ja nie wiem już które. Do żadnego w 100% nie jestem przekonana, więc dlatego proszę
Lamia jak z seksmisji 
Miałam dziś testy psychologiczne, bo w końcu się coś ze stażami ruszyło... teraz zobaczymy czy im moja osobowość odpowiada i do mnie zadzwonią...

Miałam dziś testy psychologiczne, bo w końcu się coś ze stażami ruszyło... teraz zobaczymy czy im moja osobowość odpowiada i do mnie zadzwonią...
Popieram Lavenę. 
Powiem wam, że dziwi mnie jedna rzecz. jeden z moich szczurków, roczny Szekspir został adoptowany od osoby, która miała 2 szczurki, ale jeden zdechł a ona nie chciała miec więcej ogonów. Mówiła, ze jest kochany, że bardzo go kocha itd itp... Maluch siedzi u mnie a ta osoba nawet się nie odezwała co u jej "ukochanego pupilka" .. :/

Powiem wam, że dziwi mnie jedna rzecz. jeden z moich szczurków, roczny Szekspir został adoptowany od osoby, która miała 2 szczurki, ale jeden zdechł a ona nie chciała miec więcej ogonów. Mówiła, ze jest kochany, że bardzo go kocha itd itp... Maluch siedzi u mnie a ta osoba nawet się nie odezwała co u jej "ukochanego pupilka" .. :/

Poobgryzam dziadom ogony... znowu poniszczyły hamaki - poobgryzały w tych samych miejscach... myslicie ze dobrze wyglądałby dywanik ze szczura? 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)