Sysiątka

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
klimejszyn
Kontakt:

Re: Mój zwierzyniec

Post autor: klimejszyn »

jakie piękne, duże dziewczynki ! :-*
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Miny zniesmaczenia a wręcz zniecierpliwienia wymiatają :D
http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C01444.jpg
Nieźle się to komponuje z suszeniem zębów przez Twojego chłopaka ;D
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Hahahaha, dziewczyny to są klopsy grubaśne, a nie normalne szczury, zwłaszcza Laura misiak ;D

Zdjęcie z minami zostało zrobione całkiem niechcący, ale mnie urzekły wszechobecne uśmiechy ;)
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

denewa pisze:http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C01444.jpg
dokładnie :D :D :D

http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C01445.jpg
DZIECZYNO! ty nie widziałaś wyskubanego szczura :P :D :D :D

http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C01458.jpg
nózie ::) ;D ::) ;D :-*
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
Sysa

sssouzie pisze:
denewa pisze:http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C01444.jpg
dokładnie :D :D :D
Śmiejcie się, śmiejcie, a z tego zdjęcia wynika, że niezły z niego sadysta! One tu biedactwa chcą pobiegać, a on się cieszy ich nieszczęściem! :P Czuję, że to jest z ich strony całkowicie zamierzony efekt! Dążą do tego, że mnie zamkną w więzieniu, a one będą se latać całym światem... ::)
A poważnie to nieźle by mi się dostało jakby Piotrek zobaczył tu swoje zdjęcie, bo w ogóle to on "nie lubi szczurów i są bleee i nie będziemy mieć więcej", a tutaj nie dość że w ogóle uwieczniono jak się cieszy jak dziecko przy miętoszeniu to jeszcze świat to widzi ;D
sssouzie pisze: http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C01445.jpg
DZIECZYNO! ty nie widziałaś wyskubanego szczura :P :D :D :D
Widziałam u Ciebie! Beza postanowiła mi tu z sołzowych włości modę przywlec, się zgadały z Mizelką :P
Na tym zdjęciu to Beza wygląda jak foka z tymi łapami... Ale co zrobić.. Nie każdy może mieć normalne szczury ::) ;D
Awatar użytkownika
denewa

Sysa pisze:A poważnie to nieźle by mi się dostało jakby Piotrek zobaczył tu swoje zdjęcie, bo w ogóle to on "nie lubi szczurów i są bleee i nie będziemy mieć więcej", a tutaj nie dość że w ogóle uwieczniono jak się cieszy jak dziecko przy miętoszeniu to jeszcze świat to widzi ;D
Prawie się popłakałam ze śmiechu... ;D
Najlepsze jest świat to widzi ;D
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
sssouzie
Kontakt:

świat to widzi- gorzej- świat to ocenia!
Awatar użytkownika
Sysa

O nieeeeeeeeeeeee! Hahahahaha! Nie pomyślałam o tym! Teraz jak zjadą się do nas fotoreporterzy, żeby pytać o to zdjęcie z uśmiechem to dopiero mi się dostanie po głowie! ;D Wywiady będą z nim, ze mną, z wami, ze szczurami...
Może od razu napiszę w imieniu Piotra, że on nie znosi szczurów i ich nie lubi i nie znosi, a to że ciągle pyta czy nie planuję jakiegoś kolejnego i mówi, że jak już jakiś szczur jest to może z nami zoooostać, świadczy tylko o jego skrajnej nienawiści do tegoż gatunku, bo on nie lubi i nie znosi szczurów i wcale nie robi dziewczynom co rusz nowej zabawki! :P
Awatar użytkownika
denewa

Sysa czy to jest Jego oficjalne oświadczenie - można podać do prasy? 8)
;D
Na jutrzejszy Fakt jeszcze byście się załapali... ;D ;)
Awatar użytkownika
Sysa

denewa pisze:Sysa czy to jest Jego oficjalne oświadczenie - można podać do prasy? 8)
;D
Na jutrzejszy Fakt jeszcze byście się załapali... ;D ;)
Cóż... Eeeee... Yyyyyyy. Jako jego osobisty menajdżer :P mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że gdyby się o tym dowiedział, tak brzmiałaby jego wypowiedź.. :D
Do prasy można to podawać, ale poczekałabym jeszcze na zgłoszenie Super Expressu i może ja wiem.. jakaś Tina albo Focus się tym zainteresuje?? Trzeba podgrzać atmosferę, udawać niedostępnych, no i chyba czas zacząć ukrywać szczury przed światem... 8)
sssouzie
Kontakt:

a może gazeta wyborcza? :P
Awatar użytkownika
Sysa

W niej jest za mało obrazków! :-X
Awatar użytkownika
Sysa

Wracamy wraz z powróconym forum z zaległymi informacjami :P

Zacznę od paputów. Czują się dobrze. Wiosna nadeszła, więc niemiłosiernie rano krzyczą do słoneczka... Krzyczą też jak wracam do domu.. Krzyczą jak wychodzę z pokoju.. Generalnie się rozkrzyczały...
ObrazekObrazekObrazek

Stefan robi to co zwykle, czyli króluje
ObrazekObrazekkrólowanie
Obrazeki pożeranie tabletki rzuconej otoskom

Myszy czują się dobrze. Cofnęło się im kichanie. Domagają się pieszczot i latają po łóżku, kiedy tylko mogą
ObrazekObrazek

Szczury czują się dobrze. Idzia się uspokoiła, więc panuje wszechobecna miłość. Dziś dziewczynki wylegują się w hamaku i nadstawiają pyski do miziania. Idzia nawet pulsowała oczkami Klatka nie jest już pusta jak na początku. Tarasy, hamak, doniczki, szalik rozwieszony i konar.. Jest gdzie biegać i się wylegiwać.

Zdjęcia hamakowe (hamak zrobiony przez Piotrka kilka miesięcy temu, kiedyś był wiszącym domkiem). Beza daje się deptać i miziać. Idzia po łobuzowaniu całodniowym padła bez życia. Laura ciągle chce się cmokać :)
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Zdjęcia konarowe. Tata Piotrek rozpieszcza swoje dzieci i gania dla nich po lesie ;) Dziewczyny są zachwycone i ciągle po konarze biegają. Zauważyły też, że świetnie nadaje się do podgryzania, więc liczę, że zaczną oszczędzać skarpetki... ::)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Zdjęcie bonusowe. Idzia pijąca z poidełka. Bo wszyscy kochają szczurze jęzorki :-*
Obrazek

Ponadto przebywa u nas Bąbel. Jest on przemiłym szczurkiem zabranym ze sklepu zoologicznego. Mam nadzieję, ze znajdzie po wyleczeniu kochający dom wśród prawdziwych mężczyzn, ale czas pokaże. Na razie maluch pochłania większość mojego czasu, żeby nie czuł się samotny. Wielki z niego pieszczoch. Widać, że jest onieśmielony całym wokół niego, ale mimo to dzielnie wszystko zwiedza.
ol.

Post autor: ol. »

ObrazekObrazek

Mocy przybywaj !

Ależ potężna gałąź zmieściła się Wam do klatki :o Szczury muszą mieć radochę :)
ol.

Post autor: ol. »

ech, to miało być jako ilustracja mocy:

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”