siersc latasssouzie pisze:(co ja mam, gdy spotykam się z moim bratem, również awanturniczym skorpionemoj sierść lata
)

Moderator: Junior Moderator
siersc latasssouzie pisze:(co ja mam, gdy spotykam się z moim bratem, również awanturniczym skorpionemoj sierść lata
)
Czułem nosem , a potem sprawdziłem w topiku urodzinowym. Za dobrze mi sie z Tobą gadasssouzie pisze:pozwól sołzie się naiwnie zapytać- skąd wiesz?Paul_Julian pisze:A wogole Sołzo, paskudniku, czułem nosem , ze jesteś skorpionem i miałem rację ;p
tak, jestem wrednym kłótliwym skorpionem.![]()
o takBabli pisze:Enigma panną szczytów.. i szaf!
tak. któraś z panien pociągnęła ząbkiem po Muszastym boczku. i się leczyłyśmy.Paul_Julian pisze: A co Mu taka żółta z boku? Rywanol ?
klimejszyn pisze:hahahahahaha Mizelka mistrz !
ja padłam już dawno. pewnie właśnie ze śmiechu boooli mnie łepetynatosiakks pisze:padne tu zaraz
szkoda tylko, że mało ostre...ale te rozcapierzone paluszkitosiakks pisze:najpiekniejsze zdjecie![]()
![]()
moja alpinistka świetna jest! ja się napatrzeć nie mogę jak ona tam buszuje. zawładnęła transporterkiem, który już jej dogodnie postawiłam. biega tam gdy szuka chwili spokoju od reszty babsztylów.tosiakks pisze:o takBabli pisze:Enigma panną szczytów.. i szaf!