Myślę, że to kłopoty z sercem, nie zapalenie spowodowane jakimś przeziębieniem, przede wszystkim ona ciągle ma objawy ADHD. Gdyby męczyło ją myko, to by się tak nie zachowywała. Dlatego anybiotyków nie będe podawać.
U lekarza dostałam receptę na teofilinę w tabletkach. Powiedziałam, że dawkowanie sprawdzę tutaj, więc będę wdzięczna, gdybyście mi powiedzieli, ile trzeba podawać szczurowi.
 Teofilina jest do podawanie profilaktycznie, poza tym pani dała mi steryd do podania dopyszcznie kropelki w razie powtórki takich duszności.
 Teofilina jest do podawanie profilaktycznie, poza tym pani dała mi steryd do podania dopyszcznie kropelki w razie powtórki takich duszności.* Kłopotów z oddychaniem, inne były.
 Najpierw nie chciała wyjść z kapcia, w którym ją transportowałam, a bałyśmy się ją wyciagać na siłę. Potem zostawiona na chwilę w kapciu na biurku wykorzystała naszą nieuwagę, wyszła i zaczęła rozrabiać między prywatnymi rzeczami pani doktor. Napiła się coli z jej kubka. :]
 Najpierw nie chciała wyjść z kapcia, w którym ją transportowałam, a bałyśmy się ją wyciagać na siłę. Potem zostawiona na chwilę w kapciu na biurku wykorzystała naszą nieuwagę, wyszła i zaczęła rozrabiać między prywatnymi rzeczami pani doktor. Napiła się coli z jej kubka. :]