Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Oj dawno tu nic nie pisałem
no to tak są u mnie 3 nowe szczurki które zostawiłem sobie z dwóch miotów które oddawałem
szczurki nazywają się :
Piorun (chłopczyk)
Diabeł (chłopczyk)
Psotka (dziewczynka)
Dziś byłem w zoologu kupić różne tam rzeczy, i rzuciło mi się w oczy że w akwarium u węża są dwa szczurki poprosiłem sprzedawczynie żeby je wyciągła a ona mówi że nie, i jak zaczołem sie wydzierać to kierownik wezwał straż miejską po piętnastu minutach kierownik poszedł na ugode i przekazał szczurki mi (za darmo) , o mały włos bym nie dostał mandatu za zakłócanie porządku ale wszystko skończyło sie ok i teraz szczurki są u mnie i zostają
zdjęcia wrzucę jutro
Piorun ma ślicznie ułożoną strzałkę na pyszczku Od razu wiadomo, że Piorun to Piorun
A Hipcio i Tiono - piękni! Oni to dumbusie? Czy ja mam zwidy? Dużo miłości im się teraz przyda. Dbaj o maluchów! A jakie mają charakterki? Zrób proszę zdjęcie brzuszka Hipcia, jestem ciekawa jakież to plami się tam kryją...
I Ty chciałeś zostawić tylko jednego dumboka! Przecież oni są fantastyczni!
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Gdyby Hipcio był Hipciom a nie Hipciem i gdybyś mieszkał bliżej mnie, mógłbyś spodziewać się włamania i kradzieży! Piękny jest! Tina (odmienia się?) też przy okazji bym zgarnęła... i Kropkę jeszcze... Ale Hipcia na pierwszym miejscu;)