Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
z gimnastyką jęzora nie mam najmniejszego problemu, wydłubać wszystko się da, a ja jeszcze mam aparat, więc powinno to być dodatkowe utrudnienie
mnie w nim wkurza jedynie to, że jak się zawieszę na lekcji to odruchowo go przygryzam, wciągam przed zęby, zaciskam.. próbowałam się tego oduczyć, ale to jest niekontrolowane. oczywiście nie jest tak jak te wszystkie panienki co sobie przekuly język i będą go non stop wywalać żeby wszyscy widzieli, bo u mnie to się dzieje tak, że nie widać w ogóle kulki, przez zaciśnięte usta. no, ale jednak i strasznie mnie to wkurza.
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Paul_Julian pisze:Tak patrze na vertical lip/labret w googlu, i znam to pod nazwą Angel Kiss. http://i113.photobucket.com/albums/n237 ... adonna.jpg
Bardzo ładna nazwa swoją drogą . Jak znam siebie to bym ciągnał górną kulkę od kolczyka :/
Swoja drogą kolejny strasznie lansiarski kolczyk
to jest zwykły vertical labret, ja postaram się mniej więcej znaleźć te 'kły' o które mi chodzi
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
znalazłam tylko coś takiego : http://i7.photobucket.com/albums/y256/c ... c6b1c3.jpg
ja chcę po obu stronach, oczywiście mniejsze kuleczki i troszkę bardziej pod kątem. generalnie jak sobie to widzę w wyobraźni to jest piękne i chciałabym, noo...
klimejszyn pisze:z gimnastyką jęzora nie mam najmniejszego problemu, wydłubać wszystko się da, a ja jeszcze mam aparat, więc powinno to być dodatkowe utrudnienie
mnie w nim wkurza jedynie to, że jak się zawieszę na lekcji to odruchowo go przygryzam, wciągam przed zęby, zaciskam.. próbowałam się tego oduczyć, ale to jest niekontrolowane. oczywiście nie jest tak jak te wszystkie panienki co sobie przekuly język i będą go non stop wywalać żeby wszyscy widzieli, bo u mnie to się dzieje tak, że nie widać w ogóle kulki, przez zaciśnięte usta. no, ale jednak i strasznie mnie to wkurza.
Ja nie przygryzam , bo mi niewygodnie i moge stukać tylko o dolne zęby ( i dobrze , bo górne jedynki mam porcelanowe i by się stlukły) . Ale caly czas mymlam tę górną kulkę .
Panienki pokazujace kolca, taaaak! Wczoraj widziałem taką emo dziunię , mało sie nie posikałem, jak pokazywała wszystkim na przystanku i w busie swój kolczyk. Ja wyglądam dośc zwyczajnie, krótkie wlosy , miałem jeszce czapkę , szalik, zwykłą kurtka itd. Pewnie myslała , ze sobie zaszpanuje ;p
A ten vertical , co podesłałas w mojej opinii jest wysoce szpecący. Taki ni z gruchy, niz pietruchy. Jak dla mnie to już podchodzi pod "nie mam pomysłu gdzie jeszcze zrobic kolczyk". Poza tym, w Twoim wypadku już stal zacznie przykrywać Ciebie i nie będzie Cie widać
Paul_Julian pisze:
Panienki pokazujace kolca, taaaak! Wczoraj widziałem taką emo dziunię , mało sie nie posikałem, jak pokazywała wszystkim na przystanku i w busie swój kolczyk. Ja wyglądam dośc zwyczajnie, krótkie wlosy , miałem jeszce czapkę , szalik, zwykłą kurtka itd. Pewnie myslała , ze sobie zaszpanuje ;p
hahahaha, ja to mam na codzień w szkole, jak panienki myślą, że zaszpanują przede mną, bo mają kolec w języku. non stop jak mnie mijają to jęzory na wierzchu mają
Paul_Julian pisze:
A ten vertical , co podesłałas w mojej opinii jest wysoce szpecący. Taki ni z gruchy, niz pietruchy. Jak dla mnie to już podchodzi pod "nie mam pomysłu gdzie jeszcze zrobic kolczyk". Poza tym, w Twoim wypadku już stal zacznie przykrywać Ciebie i nie będzie Cie widać
ten na zdjęciu nie jest ładny, ale mówię Ci, jakbyś zobaczył to o co mi chodzi to by Ci się spodobało i jesli robiłabym te verticale to wszystkie 3 z dolnej wargi bym wyciągnęła, bo by mi nie grało już
To weż moze poszukaj jakiejs lepszej foty i wrzuc (niekoniecznie dzisiaj). Bo moze racja , ze ta fotka taka brzydka i bananek wystaje - a to zawsze żle wygląda.Ciekawe czy ten kolczyk wyewoluował z emo snake bites'ów ?
nie mam pojęcia z czego wyewoluował, ale jest genialny. postaram się znaleźć, bo z tego co koleżanka kiedyś mówiła jest jakiś chłopak, który ma te kolczyki i prowadzi photobloga. jak jutro koleżanka będzie na gg czy coś to powiem żeby mi go znalazła i tu wrzucę zdjęcie
Mówicie o verticalu nadal ? Jak coś to posiadam :] Nie chce mi się czyt. Tych wszytskich wypowiedzi bo trochę Mnie nie było xd Przeleciałem je tak z grubsza:P
ja właśnie papką sól+aspiryna wyleczyłam ziarninę było to trochę męczące no i jednak kilka miesięcy to też długo. ale bardzo się cieszę, że wytrwałam, bo teraz jest pięknie
Jestem emo boyem z około 24 kolczykami xd Przykre nie ? W tym tygodniu przyjdzie mi się pożegnać z kolcem w języku bo sobie go rozdwajam Mam pietra co do bólu i tyle. A na drugim zdjęciu na pewno jest sztanga no xd ! Paul ty to zawsze musisz mić jakieś ale ! Mega jest !xd
A ja jeszcze się wtrące...
Z takim pytaniem.... czy jakaś niewiasta na tym forum posiada cleavage i może mi coś więcej poopowiadać?;) (lub zna kogoś, posiada wiedzę na ten temat)
Nieziemsko mi się spodobał i nawet bym się przymierzała. Pytałam dzisiaj nawet piercera mojego, to stwierdził, że on jedynie microdermal może zrobić, bo surface'ów nie robi (ew może dać namiary). Z tego co udało mi się troche wyczytać, to nawet bardziej by mi ta wersja odpowiadała niż surface bar...
Chętnie bym się dowiedziała czegoś więcej
ps. a miało się na industrialu skończyć moje kolczykowanie, to znowu coś sobei wymyślam hehe ...