Czapeczniki IV generacji eL maluszki
Moderator: Junior Moderator
Re: Czapeczniki IV generacji eL maluszki
Licho pisze:Boże jak ja wam zazdroszczę
to może tak ustawisz się w kolejce do eMek lub eNek, o ile merch oczywiście raczy świat uszczęśliwić kolejnym miocikiem.
No a my już jesteśmy taaakie duże dziewczynki

Girls: Gallifrey Charmerie & Charlotte, Gallifrey Black Rose & Black Angel
[*]Sky, [*]Bess i [/color][/b][*]Graphi[/color][/b] - merchowe czapeczniki
[*]Cleo - jedyna w swoim rodzaju pani ambasador szczurzego raju[/color]
[*]Sky, [*]Bess i [/color][/b][*]Graphi[/color][/b] - merchowe czapeczniki
[*]Cleo - jedyna w swoim rodzaju pani ambasador szczurzego raju[/color]
Najblizszy planowany miot po Dareczku - mozecie sobie o nim poczytac w temacie odmiennej i Irence , jak tylko obrobie sie z najpilniejszymi sprawami to porobie foty rodzicom i zaloze temat miotu.
- Krejzoolek
ekmhhh nie wiem czy przy następnym miocie powstrzymam się 

Są prze-pię-kne! Zazdroszczę bardziej!
- StasiMalgosia
Kochane L-eczki, z okazji skończonego roku, życzę wam wszystkiego czego, tylko szczurowi do szczęścia potrzeba, a wszystkim opiekunom aby cieszyli sie dzieciakami jak najdłużej.
i (*) dla Lusi...
i (*) dla Lusi...
O, no właśnie
Torty upieczone? Świeczki zapalone? Szampany otwarte? Nieee? No to do roboty, bo eLki kończą roczek
Wszystkiego najlepszego
(*) a tu świeczuszka dla Lisi (ona miała Lisia, nie lusia na imię) dzielnej mamusi, której 2 cudem uratowanych dziecioczków dobrze się chowa na Izabelowym wikcie

Wszystkiego najlepszego

(*) a tu świeczuszka dla Lisi (ona miała Lisia, nie lusia na imię) dzielnej mamusi, której 2 cudem uratowanych dziecioczków dobrze się chowa na Izabelowym wikcie
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Dołączam się do życzeń. Dużo zdrowia dla eLek.
Idę nafaszerować mojego Pana L smakołykami
Idę nafaszerować mojego Pana L smakołykami

Ja też życzę wszystkiego najlepszego eLeczkom, przede wszystkim dużo zdrówka, by w obecnym składzie doczekały się drugich urodzin!
(*) Dla Lisi.
Ja już zrobiłam mini torcik bananowo jeżynowy. Fotorelacja w wątku naszym się kiedyś pojawi

(*) Dla Lisi.
Ja już zrobiłam mini torcik bananowo jeżynowy. Fotorelacja w wątku naszym się kiedyś pojawi

Lamji już z nami nie ma, odeszła 07.01, w południe. http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&p=839439#p839439
Wrzucam jeszcze wyniki badań 3, z 5 wycinanych (a z co najmniej 8 istniejących w jej życiu) guzków:

Wrzucam jeszcze wyniki badań 3, z 5 wycinanych (a z co najmniej 8 istniejących w jej życiu) guzków: