Moderator: Junior Moderator
to było u LaCoki,oszczędność wody i czasu
jakaś Ty gospodarna
wyjdziesz zamnie? , bo kto by nie chcial takiej żony
tosiakks pisze:http://img686.imageshack.us/i/kif1425.jpg/ jaka kochana,ze Ci pomagarazem w doli i nie doli
![]()
![]()
ol. pisze:też mnie uwiodło to zdjęcie, jest bardzo ... zmysłowe![]()
tak bardzo tego światła mi ostatnio brakowało- i teraz nareszcie możemy się nim rozkoszowaćol. pisze:i w ogóle tak jasno u Was, tak optymistycznie
sołza kłania się w pas i dziękuje za oklaskiWentzowa pisze:Uwielbiam sołzowe historyjkiEnigma jest cudowna, bardzo miło było zajrzeć do jej królestwa
dla mojej przyszłej się może znajdzieklimejszyn pisze:jeju, ale tu fajnie ! fotoreportaż świetny, a na autograf można liczyć ?
eh no denewa..nie dołujdenewa pisze: sssouzie napisał(a):i dwa zagryzione na śmierć sołzowe depilatory
To mówisz, że w to lato nici z krótkich spodenek i kiecek...![]()
zdolna ta moja pannica..i to w dodatku samouk!denewa pisze: O tu się jeszcze przytnie... i tu się jeszcze przytnie... i już nic z tym badziewiem nie zrobi...![]()
bo jak mówiłam: a zrób minę dla Denewy to ona od razu tak ładnie się uśmiecha.oszukanica nodenewa pisze:Ojoj no wypisz wymaluj aniołeczek... wycałować pysiola
zostawiłam sobie na koniec i przegapiłam
No nie no - to może jakiś bazarek na ten zbożny cel zorganizować, bo to spotkanie w stolicy to jeszcze bym mogła darować, ale tego tarzania w piachu... za nic...sssouzie pisze:eh no denewa..nie dołuji nici z tarzania w piachu, bo niewydepilowana na piasku się nie kładę,ot co!
do wawy też nie przyjadę i spotkasz mnie tylko wirtualnie![]()
ol. pisze: u nas Pistolowi często wydaje się, że zgrabny jest i lekki jak linoskoczek
litry wylanej wody jakoś nie są w stanie pozbawić go tej iluzji
ryjówka dziękujeunipaks pisze:Ryjówka świetna była!I ta gotowość do pomocy przy wycieraniu kurzu!
![]()
Wyczochraj od nas bardzo serdecznie obywateli wolnej szuflandii !
jakie to jest miłe uczucie wzajemnego zrozumieniadenewa pisze:ale tego tarzania w piachu... za nic...![]()
Tylko z tym depilatorem się nie zgadza, mi nie zjadły kablasssouzie pisze:jakie to jest miłe uczucie wzajemnego zrozumieniadenewa pisze:ale tego tarzania w piachu... za nic...![]()
![]()
denewa pisze:Jak ona się trzyma??![]()
hmm...ja mam taką hipotezę jedną..... przykleiła się na zupę?tosiakks pisze:edit : jak uroczajak ona sie trzyma