Taak, najlepiej niech sie całe forum zwali Bablisiowej na głowe.tosiakks pisze:a ja tez moge ??Dorotka96 pisze:Babli napisał(a):Nie bądź gołosłowna tylko.. i przyjeżdżajNajlepiej w wakacje.

Kto jest za?

Moderator: Junior Moderator
Taak, najlepiej niech sie całe forum zwali Bablisiowej na głowe.tosiakks pisze:a ja tez moge ??Dorotka96 pisze:Babli napisał(a):Nie bądź gołosłowna tylko.. i przyjeżdżajNajlepiej w wakacje.
Czuję się zaproszona.Dorotka96 pisze:[
quote="Babli"]Nie bądź gołosłowna tylko.. i przyjeżdżajNajlepiej w wakacje.
Oczywiście..tosiakks pisze:a ja tez moge ??Dorotka96 pisze:Babli napisał(a):Nie bądź gołosłowna tylko.. i przyjeżdżajNajlepiej w wakacje.
Po ścianach.. firanek nie posiadam. Było chyba z 9.. ale szczury oczywiście eliminowały każde nowe firaneczki...Rhenata pisze:AaaaAAA jakie słodziaki,świetne fotki Babli..zwłaszcza spider rat na lampieczy tez włazi na firanki i chodzi po ścianach?
Można terminy ustalaćDorotka96 pisze:Taak, najlepiej niech sie całe forum zwali Bablisiowej na głowe.tosiakks pisze:a ja tez moge ??Dorotka96 pisze:Babli napisał(a):Nie bądź gołosłowna tylko.. i przyjeżdżajNajlepiej w wakacje.
![]()
Kto jest za?
A muskuły?Babli pisze:A jeśli chodzi o zjadanie ich, to nie polecam.. sam tłuszczyk i kości.
Przywieziemy wszyscy szczury i będzie fajjnie.Babli pisze:Można terminy ustalaćPrzynajmniej nie będzie nudno