Zuzia z wywieszonym jezykiem
 Zuzia z wywieszonym jezykiem 
Moderator: Junior Moderator

zwlaszcza teraz podczas remontu mamy nadzieje ze ciurki sie nie pochoruja
  zwlaszcza teraz podczas remontu mamy nadzieje ze ciurki sie nie pochoruja http://picasaweb.google.pl/lh/photo/but ... directlink
http://picasaweb.google.pl/lh/photo/but ... directlink

szok .... wystarczylo go sposcic z wzroku a on w mgnieniu oka czmych do swieczki... mam nadzieje ze mu nic nie bedzie choc jak go zabralismy byl w wiekszym chyba szoku ze go zabieramy niz ze cos mu sie z wasami dzieje, po ogledzinach pierwsze co zrobil znowu pobiegl do swieczki na szczescie juz zgaszonej
  szok .... wystarczylo go sposcic z wzroku a on w mgnieniu oka czmych do swieczki... mam nadzieje ze mu nic nie bedzie choc jak go zabralismy byl w wiekszym chyba szoku ze go zabieramy niz ze cos mu sie z wasami dzieje, po ogledzinach pierwsze co zrobil znowu pobiegl do swieczki na szczescie juz zgaszonej oczywiscie zamiast siedziec grzecznie pod bluza chcieli pobiegac po trawce na co zgody nie dostaly- boje sie je stracic a na takiej duzej przestrzeni ciezko scigac szczura tak tez musza poczekac na "kojec"
   oczywiscie zamiast siedziec grzecznie pod bluza chcieli pobiegac po trawce na co zgody nie dostaly- boje sie je stracic a na takiej duzej przestrzeni ciezko scigac szczura tak tez musza poczekac na "kojec"

a na te smycze nie mam pomyslu narazie musze chyba na forum pokopac i znalesc material
  a na te smycze nie mam pomyslu narazie musze chyba na forum pokopac i znalesc material 

no i za kazdym razem uciekali do pana ktory ich zabral z domu(mojego chlopaka)  z drugiej strony pani doktor byla zdumiona ze sa to takie okazy zdrowia- duze(jeden 450g drugi 420g) zdrowe zeby, ladna siersc
 no i za kazdym razem uciekali do pana ktory ich zabral z domu(mojego chlopaka)  z drugiej strony pani doktor byla zdumiona ze sa to takie okazy zdrowia- duze(jeden 450g drugi 420g) zdrowe zeby, ladna siersc