dawno tu fotek nie bylo takze wrzucam panny zbiorowo w czasie laczenia z maluszkami w porodówce.
Irenka jest pierwsza urodzona w Polsce czarnooka himlayką , jak najbardzij nielegalną

Nowe domowniki poznacie po tym ze sa jeszcz malutkie , dwa standardowe aguty to Ela i Dorotka - Dorotka grubsza.
Burmeska to oczywiscie Helenka , Czarnoka siamka to Pela w Polsce jak najbardziej nielgalna chociaz ma zagraniczny rodowod i przodkow pochodzacych ze znanych zarejestrowanych w NFRS brytyjskich hodowli. Rusian dove to Gabrysia. Czarny szczurek dumbo z kreseczka przez pysio Florentynka, minkowa dumbo varieberk panienka to oczywiscie Jadźka vel Krówka i bonusik chatka z bieszczad , moj krotki i pozny zimowy urlopik. Miłego ogladania i rozpoznawania szczurków
PS Nie jestem pwna czy ogladanie nilegalnych szczurkow jest legalne i nie odpowiadam , za ewenualne obowiązujące kary związane z naruszeniem paragrafu 22.
-------------------połączone
no ladnie a miniaturki nie wklejone , jakby zajrzał tu jakis zielony proszę o połączenie

susu to jest tajemnica poliszynela , ja staram sie ich nieliczyc , bo nie lubie kłamać a jak by mnie rodzice pytali to zawsze moge powiedziec nie wiem troche