Wiem co czujesz, u mnie też babskom się sprężyny spodobały. Z Mizią nie mam problemu, bo przychodzi jak zacmokam, ale norweżka jak usadzi dupsko w materacu tak się stamtąd nie ruszy przez 3 godziny, a ja usiąść na łóżku nie mogę

Moderator: Junior Moderator
te nasze norweżki charakterne są, nie?Wentzowa pisze:ale norweżka jak usadzi dupsko w materacu tak się stamtąd nie ruszy przez 3 godziny, a ja usiąść na łóżku nie mogę
Oj i to jeszcze jaksssouzie pisze:te nasze norweżki charakterne są, nie?
hmmm....określę to słowem jednymWentzowa pisze:Oj i to jeszcze jaksssouzie pisze:te nasze norweżki charakterne są, nie?Jak z Mizelką, są jakieś postępy w oswajaniu?
Jesteś tego pewna? Sprawdzałaś dokładnie?sssouzie pisze:jak na razie jeszcze mi żadnej części całokształtu nie odrąbała
też to ostatnio praktykuję, a nawet już od dłuższego czasu.Wentzowa pisze:Ja ostatnio przyjęłam strategię "zostaw szczura, a on zostawi ciebie"![]()
hahahahhhhh! niemogę..ten twój nos to już wytresowany, nie?Wentzowa pisze:Ostatnio mi się baby pomyliły i wystawiłam nos do norweżki, jak się zorientowałam która to, to spieprzałam z tym nosem jak najdalej od niej![]()
z tyłu nie do końca widzę, zdałam się na uczucie : nic nie boli-nic nie brakuje.Wentzowa pisze: Jesteś tego pewna? Sprawdzałaś dokładnie?
Moje małe wredne nie okazuje radości. Wraz z zostawieniem jej w spokoju okazuje coraz bardziej, że ma mnie głęboko w dupcesssouzie pisze:długo długo rzeczywiście cieszyła się, że ją zostawiłam w spokoju, teraz ostatnio zaczęła coraz ciekawiej zaglądać do mnie do łóżka, gdy się jednak zorientuje, że ją widzę bryka z powrotem do kryjówki.
sssouzie pisze:hahahahhhhh! niemogę..ten twój nos to już wytresowany, nie?
A odrywa z nich mięsko? Jeśli nie - nie ma nic wspólnego z norweżkamiPaul_Julian pisze: Tylko palce łapie ząbkami.
Może Sołza sobie paznokcia schowała na pamiątkę?ol. pisze:ale takie pamiątki się zachowuje !, bo jak nie to Ktoś może zrozumieć, że liczysz na następne "serduszko"
w dodatku z deka przekrzywionejol. pisze:trudno rozgryźć co po takiej norweskiej głowie chodzi