moje szczurasy
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: moje szczurasy
Właśnie wróciłem z Czubkiem od weta operacja udana ale coś szczurek marnie wygląda nie chce chodzić ani pić i jeść 

Zemną szczurki :
CH : Pikuś, Gucio, Tino, Hipcio, Diabeł, Edek, Szymon.
DZ : Sonia, Psotka .
Pies suczka : Bafi

Zemną szczurki :
- frommicrowave
[']
na pewno zrobiłeś wszystko co można było dla niego zrobić!
teraz jest mu lepiej, hasa sobie i patrzy tam z góry na resztę Twojej gromady
na pewno zrobiłeś wszystko co można było dla niego zrobić!
teraz jest mu lepiej, hasa sobie i patrzy tam z góry na resztę Twojej gromady

dwa półroczne szczurki do adopcji - PILNE!!!!!!!!!!
Zrobiłeś wszystko co się dało, nie obwiniaj się ..
[*]
[*]
Zemną szczurki :
PIKUŚ ur. 28.09.09r. waga 394g. ogon 18cm. jest spokojny i leniwy nie chce musie biegać, skakać, wdrapywać . Jeść lubi tylko wybrane rzeczy jego ulubiony posiłek to surowa marchewka i mniszek lekarski , do ludzi jest spokojny może go każdy brać na ręce nawet z klatki , do innych szczurów też jest spokojny bawić się bawi ale nie zaczepia i nie bije się z nikim w stadzie .
,
,
,
GUCIO ur. 12.10.09r. waga 389g. ogon 19cm. jest szalony, żywy wszędzie go pełno w stadzie jest on przywódcą rozstawia szczury po kątach. Jeść lubi wszystko ale najbardziej wszysto co jest związane z jogurtem (sam jogurt/owocowe, dropsy), pestki dyni. Prawdziwy kamikadze skacze na duże odległości i wdrapuje się na takie rzeczy co nie da się wdrapać . Do ludzi ufa tylko mnie tylko ja mogę go brać na ręce jeśli jest wypuczony a ktoś jest w pokoju to atakuje tą osobę .
,
, 

GUCIO ur. 12.10.09r. waga 389g. ogon 19cm. jest szalony, żywy wszędzie go pełno w stadzie jest on przywódcą rozstawia szczury po kątach. Jeść lubi wszystko ale najbardziej wszysto co jest związane z jogurtem (sam jogurt/owocowe, dropsy), pestki dyni. Prawdziwy kamikadze skacze na duże odległości i wdrapuje się na takie rzeczy co nie da się wdrapać . Do ludzi ufa tylko mnie tylko ja mogę go brać na ręce jeśli jest wypuczony a ktoś jest w pokoju to atakuje tą osobę .

Zemną szczurki :
Fajne chłopaczki 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
SONIA ur. 12.12.09r. waga 318g. ogon 18cm. Sonia przyjechała od mojej cioci z Niemiec. Jest spokojna, odważna lecz tylko mnie pozwala się brać na ręce. Lubi bawić się w chowanego nieraz ciężko mi ją znaleść . Jeść lubi wszystko lecz suche jedzenie nie bardzo woli mokre jedzenie tak jak gotowane warzywa -jarzyny , ziemniaki - makaron. nie lubi innych szczurów raczej wolała być sama, w klatce non stop walczy z innymi samicami .

PSOTKA ur. 04.02.10r. waga 267g. ogon 16cm. Jest bojaźliwa do wszystkich i wszystkiego. Jeść lubi tak jak Sonia jedzenie mokre. Na rękach zachowuje się spokojnie lubi się chować pod rękaw . lubi psocić zrzucać wszystko co jest na meblach i wszystko gryść .

A tu razem
, 

PSOTKA ur. 04.02.10r. waga 267g. ogon 16cm. Jest bojaźliwa do wszystkich i wszystkiego. Jeść lubi tak jak Sonia jedzenie mokre. Na rękach zachowuje się spokojnie lubi się chować pod rękaw . lubi psocić zrzucać wszystko co jest na meblach i wszystko gryść .

A tu razem

Zemną szczurki :
panienki tez urocze 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
TINO i HIPCIO ur. mniej więcej grudzień a styczeń . Ich historie już pisałem ale , chłopaków zabrałem z zoologa z paszczy węża, i od tamtej pory są oni nierozłączni wszystko razem robią śpią , jedzą , psocą .
TINO waga 330g. ogon 17cm. Jest odważny lubi broić zaczepia wszystkie szczury i potem ucieka żeby go gonić, jest spokojny do ludzi daje się brać wszystkim . zjada wszystko co mu się da a jego przysmak to gotowana marchew i jogurt wiśniowy .
,
, 
HIPCIO waga 322g. ogon 16cm. jest spokojny lecz trochę jest bojaźliwy , na ręce może go brać każdy choć czeba go brać powoli . Czyma się zawsze blisko Tino a z innymi szczurami żyje wzgodzie . zjada wszystko tak jak Tino
,
, 
TINO waga 330g. ogon 17cm. Jest odważny lubi broić zaczepia wszystkie szczury i potem ucieka żeby go gonić, jest spokojny do ludzi daje się brać wszystkim . zjada wszystko co mu się da a jego przysmak to gotowana marchew i jogurt wiśniowy .

HIPCIO waga 322g. ogon 16cm. jest spokojny lecz trochę jest bojaźliwy , na ręce może go brać każdy choć czeba go brać powoli . Czyma się zawsze blisko Tino a z innymi szczurami żyje wzgodzie . zjada wszystko tak jak Tino

Zemną szczurki :
DIABEŁ ur. 04.02.10r. waga 260g. ogon 16cm. Jest największym rozrabiaką ze stada wszędzie go pełno . Zaczepia wszystkich tak że potem sam obrywa, jest nieustraszony skacze , wspina i wciska się w ciasne szparki . Do ludzi podchodzi z ostrożnością ale jak już poczuje że jest ok to psoci dalej i daje się brać każdemu lecz nie w klatce w klatce tylko mnie . Z jedzeniem to zjada wszystko i wyrywa innym z pyszczka aby mieć więcej dla siebie .
, 

Zemną szczurki :
Reszta moich szczurów pojechała do mojego brata tam bendą non stop na wolności w pokoju 

Zemną szczurki :
Właśnie doszedł do mnie szczurek Szymon jest piękny
ma dwa miesiące, jak bende mieć chwile to pstryknę zdjęcia i tu dorzucę

Zemną szczurki :