A tak sobie...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

A tak sobie...
Postanowiłam wam pokazać moją Effetkę. Mała szarżą zdobywa moje serduszko. Jest przekochana, chętna do zabaw, ciekawska i wszędobylska. Mam ją od przeszło miesiąca, ale wciąż czuję że ta mała łepetynka jeszcze tam coś chowa w zanadrzu. To jest właśnie fajne w obcowaniu ze zwierzakami, że na początku są jak nowopoznani znajomi... trzeba złapać wspólny język, poznać się trochę, spędzić wspólnie czas, żeby się zgrać... To wszystko jest jeszcze bardziej fascynujące, bo odbywa się bez użycia słów...
Re: A tak sobie...
Wklejaj miniaturki zdjęć, bo tak jest ciężko coś zobaczyć 

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
- frommicrowave
.......... na ani jednym zdjęciu nie widziałam szczura :>
dwa półroczne szczurki do adopcji - PILNE!!!!!!!!!!
Piękna, świetną ma główkę
. No właśnie, a towarzystwo?

Ze mną: już żaden szczurek... 
Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko
Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]

Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko

Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]
O Jezu... ale strzeliłam... gdzie ja to mogę edytować? Ja podziwiam jak ktoś tam się wogóle szczura dopatrzył...
Przepraszam 

- frommicrowave
ale jest puchata!! ^^
wygląda jak mała szynszyla
nooo jakaś psiapsióła by się jej przydała
wygląda jak mała szynszyla

nooo jakaś psiapsióła by się jej przydała

dwa półroczne szczurki do adopcji - PILNE!!!!!!!!!!
Cudowny szczurekEffie pisze:O Jezu... ale strzeliłam... gdzie ja to mogę edytować? Ja podziwiam jak ktoś tam się wogóle szczura dopatrzył...Przepraszam

P.S. Nie ma opcji edytowania

Taka puchata bo rexowata ma wyrosnąć... Póki co siedzi w maluteńkiej klatce bidusia, bo za szybko mi bestia urosła. Myślałam, że od wypłaty do wypłaty taka klatka styknie... A ten pieronek przypakował chyba z 10 cm przez miesiąc
I co ja bym z dwoma takimi przepadlistymi w takiej maleńkiej klatusi robiła??

Śliczna klucha 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
-
- Kontakt:
a co ze szczurzą towarzyszką..? 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Pomyślę... ale już raczej jak znajdę większą klatkę. Nie będę w "chomiczówce"" terenu zagęszczać
ale spokojnie, 10-tego wypłata... uff... Myślałam o... http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t=25879&start=15 a konkretnie o http://pl.tinypic.com/r/9kasfb/5 cóż za piękny ryjek......... ale tak bym chciała fuzziczkę...
i teraz się biję ze sobą...

Ja też zakochałam się w tym pięknym ryjkuEffie pisze:Pomyślę... ale już raczej jak znajdę większą klatkę. Nie będę w "chomiczówce"" terenu zagęszczaćale spokojnie, 10-tego wypłata... uff... Myślałam o... viewtopic.php?f=4&t=25879&start=15 a konkretnie o http://pl.tinypic.com/r/9kasfb/5 cóż za piękny ryjek......... ale tak bym chciała fuzziczkę...
i teraz się biję ze sobą...

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
http://pl.tinypic.com/r/9kasfb/5 Malutka jest już dla mnie zarezerwowana i niedługo (pod koniec tygodnia lub początkiem następnego) do mnie przyjedzie... Muszę przyznać że z największym strachem myślę o łączeniu....... Zaczytuję się w dziale "Stadko", żeby być przygotowaną na ewentualne problemy, ale i tak się boję, że nie podołam...