Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
sssouzie, poka, poka 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
na sobie czy jak?
tu jedne
tu drugie
a tu CZecie

zaraz zrobię zdjęcia
tu jedne

zaraz zrobię zdjęcia

...czyż nie dobija się koni...?
jacięsołzauwielbiamsssouzie pisze: tu jednetu drugie
a tu CZecie
![]()

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Tak już czekam i czekam na te zdjęcia żeby zobaczyćsssouzie pisze:na sobie czy jak?
tu jednetu drugie
a tu CZecie
![]()
zaraz zrobię zdjęcia

cierpliwości. 
toż to cały proceder:
usadowić grzywę tak, żeby nie zasłaniała czoła, (czyli wklepać w nie gumę do włosów)
ogarnąć aparat, bo nie umiem nim sobie sama robić zdjęć, nie łapie mnie na ostro ( czyżbym taka mdła była?)
wykroić niepotrzebną część i znaleźć zagubione hasło do imageshacka
oto sołza w oksach robiąca dziwne miny
http://img688.imageshack.us/g/kif1634.jpg/
( nie będę się tu wklejać, bo się czuję jak kiepski sprzedawca na allegro, więc niech mnie nie ogląda ten co nie chce
)

toż to cały proceder:
usadowić grzywę tak, żeby nie zasłaniała czoła, (czyli wklepać w nie gumę do włosów)
ogarnąć aparat, bo nie umiem nim sobie sama robić zdjęć, nie łapie mnie na ostro ( czyżbym taka mdła była?)
wykroić niepotrzebną część i znaleźć zagubione hasło do imageshacka
oto sołza w oksach robiąca dziwne miny

http://img688.imageshack.us/g/kif1634.jpg/
( nie będę się tu wklejać, bo się czuję jak kiepski sprzedawca na allegro, więc niech mnie nie ogląda ten co nie chce

hihihi jakie brudne te okulary
a w ogóle to się wcale a wcale nie mogłam zdecydować na okulary, wzięłabym jeszcze więcej...

a w ogóle to się wcale a wcale nie mogłam zdecydować na okulary, wzięłabym jeszcze więcej...

te pierwsze i ostatnie nawet.. 

białe na inną okazję i do innych kolorów. trudno, żebym teraz się w kolory bawiła 

Jak mogłaś się przygotowywać do zdjęcia pół godziny to trzeba było od razu z ubraniamisssouzie pisze:białe na inną okazję i do innych kolorów. trudno, żebym teraz się w kolory bawiła

-
- Kontakt:
Suzola,ale zoba,jak tak teraz założysz sobie te CZy pary okularów,to możesz sobie do woli pstrykać fleszem po oczach i nic!Żadnego późniejszego zaćmienia ocznego!No i fotki wreszcie zamieścisz!(Tylko nie zapomnij ich ściągnąć przed komputerem,bo klawiatury nie zobaczysz...
)

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Sołza jest szalona 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
dzień dobry 

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
o a tu mnie obgadywano a ja nie wiedziałam
szaluuuna czy nie szaluuuna nadal będę was tu nawiedzać

Cieszymy się bardzosssouzie pisze:o a tu mnie obgadywano a ja nie wiedziałam![]()

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam