Jak to prywatne linie to roznie moze byc. U mnie kiedys nie przyjechał OSTATNI autobus, bo sobie odwołali i tyle (nikogo nie raczyli poinformowac...)matrix360 pisze:Nie wiem czy oni usuwają kursy danych autobusów o danej godzinie, że już drugi w ciągu tego tygodnia nie przyjechał? :/
Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Marudnik vol. 2
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
No właśnie to nie były prywatne.. Pojechałam do szkoły późniejszym i ominęły mnie 2 pierwsze lekcje :/ A jeszcze prywaciarz zmienił sobie rozkład i tak jeździ, że przyjeźdza dosłownie minutę przed tym, który był zapowiedziany, nie dając mu nawet szansy na to, żeby stanął na przystanku i muszę z nim jechać, a on sobie drożej bierze :/ ..pin3ska pisze:Jak to prywatne linie to roznie moze byc. U mnie kiedys nie przyjechał OSTATNI autobus, bo sobie odwołali i tyle (nikogo nie raczyli poinformowac...)matrix360 pisze:Nie wiem czy oni usuwają kursy danych autobusów o danej godzinie, że już drugi w ciągu tego tygodnia nie przyjechał? :/Albo jechał sobie czasem 10 minut wczesniej...
Grrrr.. Luna chodzi i mnie osikuje,zaraz jej oddam 
Siedzę na nudnej informatyce, przepraszam - technologii informacyjnej. I coś muszę robić, ale mi się nie chce, więc będzie kolejna pała, ale co ja poradzę na to, że nie umiem funkcjonować o tak pogańskich godzinach. Jeszcze mi się szczury pochorowały... prawie wszystkie. I jestem głodna.
Ze mną: już żaden szczurek... 
Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko
Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]
Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko
Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]
-
klimejszyn
- Kontakt:
już trzeci dzień z rzędu umawiam się z mamą na zakupy. trzeci dzień z rzędu siedzę kilka godzin wyprostowana, nie moge się położyć, żeby wyglądać normalnie. a tu po kilku godzinach słyszę "nie jadę nigdzie, nie chce mi się".. już się z nią nie umawiam nigdzie, bo tylko pół dnia marnuję czekając na nią, a mogłabym gdzieś wyjść... 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Bee, jutro na ósmą... 
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Wyobraziłam to sobiebubu pisze:Grrrr.. Luna chodzi i mnie osikuje,zaraz jej oddam
matrix360 pisze:Wyobraziłam to sobiebubu pisze:Grrrr.. Luna chodzi i mnie osikuje,zaraz jej oddam
Jestem chora...
Nie poszłam do kościoła, bo mnie głowa boli, a te ograny to poprostu męka dla stanu moich teraźniejszych uszu... [co tu nie mówić, nasz ogranista jest prześwietny- wykształcony muzyk z pięknym głosem]
Jutro jest prawdzian z anglika, we wtorek z chemii, w piątek z matmy...
No nic, trzeba iść... Jakoś to będzie.
Nie poszłam do kościoła, bo mnie głowa boli, a te ograny to poprostu męka dla stanu moich teraźniejszych uszu... [co tu nie mówić, nasz ogranista jest prześwietny- wykształcony muzyk z pięknym głosem]
Jutro jest prawdzian z anglika, we wtorek z chemii, w piątek z matmy...
No nic, trzeba iść... Jakoś to będzie.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
O Boziu.. Jutro sprawdzian z rozszerzonej geografii ..:/
Też mam jutro geografię... Katorga.
Pójdę do pielęginarki i będę tam siedzieć całą lekcję. Wybornie.
Nie mogę nikogo znaleźć, kto chciałby żółwia... Chyba napiszę i tutaj ogłoszenie, bo jak go nie oddam, to nie wiem, co z nim będzie...
Pójdę do pielęginarki i będę tam siedzieć całą lekcję. Wybornie.
Nie mogę nikogo znaleźć, kto chciałby żółwia... Chyba napiszę i tutaj ogłoszenie, bo jak go nie oddam, to nie wiem, co z nim będzie...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
gaława mnie boli. to ze stresu. ze strachu.
boję się wciąż i wciąż. o moje serce w szufladzie
boję się wciąż i wciąż. o moje serce w szufladzie
...czyż nie dobija się koni...?
- Dulcissima
Przez cały tydzień do pracy na 8:30... kto wymyślił takie heretyckie godziny??
Już wolę zmiany na 15-stą - przynajmniej się wysypiam :>
Już wolę zmiany na 15-stą - przynajmniej się wysypiam :>
Za TM: jedna psia i 25 szczurzych duszyczek ['] ['] [']
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
Potrzebuję kaaaaasyyyy, muszę ludziom pooddawać i nic nieeee maaaam.. bbbbuuuuuuuuu.. :<
Nie mam co ze sobą zrobić... Nuudzi mi sie juz strasznie...
Mam zachciewajki...
Kolczyk? Nie mam żadnych- w uszach mi zarosły pół roku temu.
A może jednak nie? I tak je po tygodniu wyciągnę i znowu zarosną.
Odzywa mi się silne GMR...
Mam zachciewajki...
Kolczyk? Nie mam żadnych- w uszach mi zarosły pół roku temu.
Odzywa mi się silne GMR...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.