Skorupki od jajek?
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Skorupki od jajek?
Właśnie, jak to jest z tymi skorupkami?
Widziałem kiedyś na paru zdjęciach szczurki jedzące takie rozdrobnione skorupki, ale nie wiem - wolno podawać, czy nie wolno?
Widziałem kiedyś na paru zdjęciach szczurki jedzące takie rozdrobnione skorupki, ale nie wiem - wolno podawać, czy nie wolno?
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Re: Skorupki od jajek?
Ja moim daję całe jajo, a czy zjedzą czy nie, to zależy od nich, zwykle trochę tylko jedzą. Ale raczej nie szkodzi, ma w końcu dużo wapnia, ale wiadomo, nie można przesadzić.
Ze mną: już żaden szczurek... 
Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko
Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]

Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko

Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]
moim też daję całe jajco. Trochę podjadają, nie szkodzi. Gdzieś było już o tym na forum.
moje paskudy skorupki by nie zjadły, podobnie jak skórki z owoców czy warzyw, nawet nieobranej marchewki nie zjedzą 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Moje teżalken pisze:skórki z owoców czy warzyw, nawet nieobranej marchewki nie zjedzą

Ale wy macie wybredne te szczury. Moje zeżrą wszystko
Jutro dam im jajo i zobaczę, czy posmakuje

Jutro dam im jajo i zobaczę, czy posmakuje

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Dawałam ze skorupką, został wygryziony tylko środeczek starannie, tak jak we wszystkich warzywach i owocach (z marchewek zostaje "skórzany" tunel). Aż się dziwię czasem z jaką precyzją to robią, bo miąższu się doszukać nie idzie, ale skórka nietknięta, chociażby nie wiem jak cienka była.
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
Ja nadtłukuję skorupkę i kroję ją razem z jajkiem, zjadają wszystko.
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
jak daje im jajko, to tłukę połowe skorupki i sami sobie obierają.
lepiej zrobić na twardo czy miękko ?