W ogóle to mnie brzucho boli..
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Ciocia mówi, że cały kraków wyleci w powietrze
Bo skoro tyle ważnych ludzi ma tam być, to zamach gotowy..
http://demotywatory.pl/1397002/Prorocy#comments
O kurde...przeraziłam się. znalazłam ten temat na samosi przez google, potem, i ma niedługo umrzeć jakiś muzyk co ma polskie korzenie ale nie jest polakiem. o kurdę. ;o
O kurde...przeraziłam się. znalazłam ten temat na samosi przez google, potem, i ma niedługo umrzeć jakiś muzyk co ma polskie korzenie ale nie jest polakiem. o kurdę. ;o
Ja tam nie chcę znać (o ile to się sprawdzi) przyszłości..
Po co mi to? I tak w końcu do tego dojdziemy.
nic mi sie nie chce a musze isc na zakupy
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Ja też nie. Nie chciałabym wiedzieć kiedy, o której i w jakich okolicznościach umrze ktoś mi znany, lub w ogole ja. albo co się stanie za kilka dni. brr.Babli pisze:Ja tam nie chcę znać (o ile to się sprawdzi) przyszłości..Po co mi to? I tak w końcu do tego dojdziemy.
Izold, niee? To Ci powiem coś..bo ja wiem... że.. że... Ty coś zjesz... 
właśnie jem jajo, na współkę z ogonkami ;O
A! Proroctwo się spełniło! 
- frommicrowave
Babli - też mi takie myśli przechodzą przez głowę.... cytując Łowców.B - mają ich na gotowca
ale wiadomo że w myślach to się różne rzeczy mogą dziać..
ale wiadomo że w myślach to się różne rzeczy mogą dziać..
dwa półroczne szczurki do adopcji - PILNE!!!!!!!!!!
A ja od wczoraj szukam sobie na siłę zajęcia... jestem już na etapie robienia ciastek żytnich i tarcia buraków 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Posprzątajcie za mnie u szczurów.
Nie mam siły ani ochoty na nic.
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
- sr-ola
Mam pytanko- jak Wam się kończy limit wrzucania zdjęć na fotosiku to przerzucacie się na jakąś inną stronkę czy jak? Co wtedy robita?
Eeej, no Sheeruun, jeszcze nie wytresowałeś swoich, żeby same sobie posprzątały? Moje nie tylko u siebie ale i mi w pokoju sprzątająSheeruun pisze:Posprzątajcie za mnie u szczurów.
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
fotosik sucks 
ja już dawno się na photobucket przerzuciłam, tam nie ma takich cyrków.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Jak korzystasz z FotosikManager, to nie ma limitów, wrzucasz ile chcesz xDMam pytanko- jak Wam się kończy limit wrzucania zdjęć na fotosiku to przerzucacie się na jakąś inną stronkę czy jak? Co wtedy robita?
Eeej, no Sheeruun, jeszcze nie wytresowałeś swoich, żeby same sobie posprzątały? Moje nie tylko u siebie ale i mi w pokoju sprzątają
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
- sr-ola
No dobra, w takim razie stepujące foki i clowny precz. Dzięki!alken pisze:fotosik sucks
Luz. Jeśli lubisz porozrzucany po pokoju słonecznik i dziurawą kanapę wypchaną zasikanymi gazetami zamiast gąbki to biegnę w te pędySheeruun pisze:Przyjedź do mnie i wytresuj, bo moje jakieś anty-tresurowe są xD
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]