ech, marzenia...

Moderator: Junior Moderator
Ach,co tu cytować...sr-ola...po prostu Cię uwielbiam!!!sr-ola pisze:
iwonakoziarska pisze:Zawsze byłam za tym,że facet powinien mieć dwie kobiety.
Sprawdzaj im lepiej procenty alkomatem, bo Ci jeszcze który stopę przejedzie, i co będzieiwonakoziarska pisze:Dla odwrócenia mojej uwagi,Niko wsiada na zabawkowy wielki traktor,a Figo przypadkiem odkrywa,że można go popychać wraz z pasażerem...I tak przejeżdżają przez pół pokoju...Przekomiczny widok!!!
sr-ola pisze:
Chciałam tylko zauważyć, że my tu się ciągle rodzinnie zamieniamy, zauważyłaś?![]()
sr-ola pisze: A tak wracając do tematu:
iwonakoziarska pisze:Dla odwrócenia mojej uwagi,Niko wsiada na zabawkowy wielki traktor,a Figo przypadkiem odkrywa,że można go popychać wraz z pasażerem...I tak przejeżdżają przez pół pokoju...Przekomiczny widok!!!
Sprawdzaj im lepiej procenty alkomatem, bo Ci jeszcze który stopę przejedzie, i co będzie
A może by nam tu jakiś filmik zapodać? Taka śmigająca zgraja po całym pokoju, łaaaa
Obcykała!!!Łachacha!!!Tia...Jasne...Obcykane ma tylko co to you tube i że tam filmiki można wrzucać(i pewnie jeszcze trzeba się rejestrować,na co znów czasu brak...sr-ola pisze:A na fotosiku nie ma przypadkiem możliwości wgrywania filmików?Podaję jako przykład bo już troszkę znam a i Iwona obcykała to i owo
iwonakoziarska pisze: Co do niebieściaka...ciacha wszystko jak kombajn...Właśnie dziś wyniosłam na śmietnik gumowego Kubusia puchatka do skakania...A taką dzieciaki miały z niego frajdę...No ale jak tu się gniewać na taki blutkowy pychol???Klusek zawsze jako pierwszy do mnie leci się witać
I gdzie te straszne opowieści o agresywności niebieściaków?...
No właśnie...iwonakoziarska pisze: niebieściak z nerwów i zjedzony tremą zjadł drewnianą łyżkę Dawida...