Sołzowy szubrawiec
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: wolna szczurza szuflandia
Nie dostałam odpowiedzi... Łeee 

ja tez jestem ogromna panikarasssouzie pisze:ja chyba umrę na zawał kiedyś.

powiedz jej zeby pisala na karteczce i przyczepiala do lodowki:) (ja czesto grzebie w lodowce wiec szybko bym taka kartke od chlopakow znalazla)sssouzie pisze:ohhh, manto jej sprawię normalnie! niech zostawia wiadomość jak wychodzi!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
- Kontakt:
Albo niech się chociaż na sekretarce nagrywa!"Pi...pi,pi,pi...Pi,pi-pipipi!!!" Nie,sorry,to mysz...
Ciekawe,jakby brzmiała wiadomość od szczura...Hmm..."WRŁPip!(kto śmie mnie budzić!!!)Chrumk...(suszony banan)Drrrap...(bezpański kartonik)BUUUM!!!(doniczka z parapetu)Śliup,śliup...(buziak dla pańci)
Fych,fych,fych!(czyt.wąchanie kinolem plus gilanie wąsami"-i tak cię kocham!)...I cholera,nawet nie powie,o której wróci i gdzie się będzie włóczyć... 
Ciekawe,jakby brzmiała wiadomość od szczura...Hmm..."WRŁPip!(kto śmie mnie budzić!!!)Chrumk...(suszony banan)Drrrap...(bezpański kartonik)BUUUM!!!(doniczka z parapetu)Śliup,śliup...(buziak dla pańci)

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
jeszcze: trzask trzask + odgłosy darcia - tak, to co słyszysz, to mój nowy tunel, w twoim nowym materacu, bo ja lubię mieć nowy do wydrążenia przynajmniej raz na parę miesięcyiwonakoziarska pisze:Albo niech się chociaż na sekretarce nagrywa!"Pi...pi,pi,pi...Pi,pi-pipipi!!!" Nie,sorry,to mysz...
Ciekawe,jakby brzmiała wiadomość od szczura...Hmm..."WRŁPip!(kto śmie mnie budzić!!!)Chrumk...(suszony banan)Drrrap...(bezpański kartonik)BUUUM!!!(doniczka z parapetu)Śliup,śliup...(buziak dla pańci)Fych,fych,fych!(czyt.wąchanie kinolem plus gilanie wąsami"-i tak cię kocham!)...I cholera,nawet nie powie,o której wróci i gdzie się będzie włóczyć...

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
- Paul_Julian
- Kontakt:
Taaaakiwonakoziarska pisze:Fych,fych,fych!(czyt.wąchanie kinolem plus gilanie wąsami"-i tak cię kocham!)...

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
alken pisze:jeszcze: trzask trzask + odgłosy darcia - tak, to co słyszysz, to mój nowy tunel, w twoim nowym materacu, bo ja lubię mieć nowy do wydrążenia przynajmniej raz na parę miesięcyiwonakoziarska pisze:Albo niech się chociaż na sekretarce nagrywa!"Pi...pi,pi,pi...Pi,pi-pipipi!!!" Nie,sorry,to mysz...
Ciekawe,jakby brzmiała wiadomość od szczura...Hmm..."WRŁPip!(kto śmie mnie budzić!!!)Chrumk...(suszony banan)Drrrap...(bezpański kartonik)BUUUM!!!(doniczka z parapetu)Śliup,śliup...(buziak dla pańci)Fych,fych,fych!(czyt.wąchanie kinolem plus gilanie wąsami"-i tak cię kocham!)...I cholera,nawet nie powie,o której wróci i gdzie się będzie włóczyć...
hahaa! to by pasowało do Enigmy!

ale problem w tym, że Mu nie była w materacu, wieczorem też mi przepadła jak śliwka w kompocie,
a w razie czego to nie wiem gdzie jej szukać???
lecimy dawać lekarstwo

...czyż nie dobija się koni...?
Sołza, ta drewniana rama do materaca, to będzie idealna do ścierania zębów, znając Twoje dziewczyny 

o szmajtołach słów kilka
"i pozdrów te swoje Szmajtoły"
no i co ja miałam zrobić jak nie parsknąć śmiechem.
tak powiedziała moja mama na zakończenie rozmowy, a ja jakoś nie wiem skąd od razu wiedziałam o kogo chodzi
a więc tak.
Mu schudła, ale już lepiej troszkę, w sobotę było gorzej, bo już ledwo co jadła.
chętnie zajada płatki owsiane i bardzo dobrze, bo się dowiedziałam,
że są bogate w wit B, której ona w tabletkach jeść nie chce
Enigma szalun mały wpycha się pod kołdrę i wymaga ode mnie skupienia uwagi na sobie.
poczuła sie chyba zaniedbana
Kamizelka sypia od jakiegoś czasu u mnie w łóżku. oczywiście tylko wtedy gdy mnie nie ma i nie widzę
nie mogę robić zdjęć bo akumulatory ostatecznie wypowiedziały posłuszeństwo.
i zmykam tak na chwilę wpadłam, pokazać, że żyjemy
no i co ja miałam zrobić jak nie parsknąć śmiechem.
tak powiedziała moja mama na zakończenie rozmowy, a ja jakoś nie wiem skąd od razu wiedziałam o kogo chodzi

a więc tak.
Mu schudła, ale już lepiej troszkę, w sobotę było gorzej, bo już ledwo co jadła.
chętnie zajada płatki owsiane i bardzo dobrze, bo się dowiedziałam,
że są bogate w wit B, której ona w tabletkach jeść nie chce

Enigma szalun mały wpycha się pod kołdrę i wymaga ode mnie skupienia uwagi na sobie.
poczuła sie chyba zaniedbana

Kamizelka sypia od jakiegoś czasu u mnie w łóżku. oczywiście tylko wtedy gdy mnie nie ma i nie widzę

nie mogę robić zdjęć bo akumulatory ostatecznie wypowiedziały posłuszeństwo.
i zmykam tak na chwilę wpadłam, pokazać, że żyjemy

- Paul_Julian
- Kontakt:
Mu! co to za chudniecie no ! Popaś je troche kaszką albo coś !
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
a której B jej brakuje?
ogólnie najwięcej witamin z tej grupy jest w zbożach, roślinach strączkowych i orzechach (np. migdały)
ogólnie najwięcej witamin z tej grupy jest w zbożach, roślinach strączkowych i orzechach (np. migdały)
ze mną: leszek, kendrick
ano...więc lepiej "dożyć śpiąc na 2 kołdrach"? plecki mi wysiądąSysa pisze:Sołza, ta drewniana rama do materaca, to będzie idealna do ścierania zębów, znając Twoje dziewczyny

popaszam popaszamPaul_Julian pisze:Mu! co to za chudniecie no ! Popaś je troche kaszką albo coś !

na pysznych zakupach byłam

alken, szczerze mówiąc nie wiem... tej która wspomaga układ nerwowy. mamy kupioną witaminę b complex-alken pisze:a której B jej brakuje?
to chyba prawidłowo?
zboża mamy cały czas pod ręką, orzeszki kupimy

powódź ryżowa u nas!
niestety zdjęć nie zrobię...z wyżej wymienionego powodu .baterie
ale z podejrzliwością najpierw podeszły do ryżu preparowanego i suszonej żurawiny
chociaż nie, Enigma jeszcze nie wiedziała co w miseczce, a już mi ją wyrwała z rąk.a ja głupia dałam się zaskoczyć

mam nadzieję, że posmakuje

Układ nerwowy to chyba B12 konkretnie wspomaga, ale ręki sobie uciąć nie dam, bo trzeba za Mu kciukać
I kciukam, żeby tyła! I za Enigmę, zeby się zaniedbana nie czuła, ślę jej mizianko specjalnie dla niej
No a Kamizelka to baba na schwał, więc kciukam tylko tak, zeby się utrzymywała w świetnej kamizelkowej formie 

kokosanki, wiercidupki i muszaste dziękują z a pamięć
dziękują dziękują. ja też dziękuję
i bawię się wpisywaniem tematów.
dziewuchy pochowały się po szufladach i nie życzą sobie niepokojeń przed 2 w nocy. potem to one będą niepokoić.
ale weź im wytłumacz, że ty sobie też czegoś nie życzysz
siedzę więc samotnie i wcinam ryż preparowany. żeby nie było, że jadam lepiej
a w ogóle wala się ten ryż naokoło mnie i czuję się jakby ktoś w moim towarzystwie oskrobał styropian

i bawię się wpisywaniem tematów.
dziewuchy pochowały się po szufladach i nie życzą sobie niepokojeń przed 2 w nocy. potem to one będą niepokoić.
ale weź im wytłumacz, że ty sobie też czegoś nie życzysz

siedzę więc samotnie i wcinam ryż preparowany. żeby nie było, że jadam lepiej

a w ogóle wala się ten ryż naokoło mnie i czuję się jakby ktoś w moim towarzystwie oskrobał styropian

Tak, B12 typowo na wzmocnienie, Baruch ostatnio dostawał podskórnie 2ml, żeby chociaż tego mu zaoszczędzić kupiłam w tabletkach. Nie ma aż tak przykrego smaku, jak mówili, z nutridrinkiem ładnie zjadł.
Ale B complex też na pewno jak najbardziej.
Zdrówka dla Mu i wilczego apetytu
[quote="sssouzie]Enigma jeszcze nie wiedziała co w miseczce, a już mi ją wyrwała z rąk.a ja głupia dałam się zaskoczyć
[/quote]
geniusz szczura - chwytaj wszystko jak leci, na odrzut zawsze będzie czas
Ale B complex też na pewno jak najbardziej.
Zdrówka dla Mu i wilczego apetytu

[quote="sssouzie]Enigma jeszcze nie wiedziała co w miseczce, a już mi ją wyrwała z rąk.a ja głupia dałam się zaskoczyć

geniusz szczura - chwytaj wszystko jak leci, na odrzut zawsze będzie czas

uśmiałam się do łez. prawda co prawdaol. pisze:geniusz szczura - chwytaj wszystko jak leci, na odrzut zawsze będzie czassssouzie pisze:Enigma jeszcze nie wiedziała co w miseczce, a już mi ją wyrwała z rąk.a ja głupia dałam się zaskoczyć![]()

no to co..jutro lecę po b12

w tabletkach, czy to jakieś kapsułki są?