Moderator: Junior Moderator
To się czyta tak jak pisze? bo mi się skojarzyło z takim "dżonatanem"yss pisze:zapomnieliśmy poinformować, że przyszłe rodzeństwo Jonatana będzie jednak dziewczynką![]()
to znowu seria gratulacjiyss pisze:zapomnieliśmy poinformować, że przyszłe rodzeństwo Jonatana będzie jednak dziewczynką![]()
To mit. Jak sobie poczytasz to zobaczysz że zaleznie od rejonu uznaje się, że słodycze na chłopaka a w innym, że na dziewczynkę. To samo z urodą.Tili pisze:Nie wiem czy dobrze przeczytalam ,ale czy beda z nia w ciazy jadlas mieso?, bo ponoc na dziewczynke to na slodycze bierze i np bratowa cioagle by tylko nalesniki wcinala. Ja za slodyczami nie przepadam, jestem w 100% roslinozerca, wiec miesko tez nie za czesto i zastanawiam sie czy to regola, ze laska to cukier,a chlopak to miecho czy to zalezy od organizmu. Wolalabym curcie, ale jak mialabym z nia objadac sie tortami to chyba bym oszalala.
nie wiem, czy to do mnie było, ale ja mięsa w ogóle nie jemTili pisze:Nie wiem czy dobrze przeczytalam ,ale czy beda z nia w ciazy jadlas mieso?, bo ponoc na dziewczynke to na slodycze bierze i np bratowa cioagle by tylko nalesniki wcinala. Ja za slodyczami nie przepadam, jestem w 100% roslinozerca, wiec miesko tez nie za czesto i zastanawiam sie czy to regola, ze laska to cukier,a chlopak to miecho czy to zalezy od organizmu. Wolalabym curcie, ale jak mialabym z nia objadac sie tortami to chyba bym oszalala.