W końcu chciałabym wam przedstawić moje dwa przepiękne szczurasie
 Zacznę od tego, że nie wyobrażam sobie życia bez nich.Zawsze mi się bardzo podobały szczurki-lecz nie każdy w mojej rodzinie to popierał.Mam już psa, żółwia, rybki, chomika no i dwa szczurki.A więc pojechałam z moimi koleżankami po kolejnego chomika.Chciałam syryjskiego ale niestety takiego nie było
 Zacznę od tego, że nie wyobrażam sobie życia bez nich.Zawsze mi się bardzo podobały szczurki-lecz nie każdy w mojej rodzinie to popierał.Mam już psa, żółwia, rybki, chomika no i dwa szczurki.A więc pojechałam z moimi koleżankami po kolejnego chomika.Chciałam syryjskiego ale niestety takiego nie było    .Były natomiast trzy piękne szczurki(to były siostry).Na początku nie chciałam ich kupować bo myślałam że mnie wyrzucą z nimi z domu
  .Były natomiast trzy piękne szczurki(to były siostry).Na początku nie chciałam ich kupować bo myślałam że mnie wyrzucą z nimi z domu  .W końcu koleżanki mnie namówiły.Poszłyśmy do sklepu i zakupiłam ślicznego szczurka.Oczywiście kupiłam też cały sprzęt dla niego.Wróciłam do domu ,rodzice trochę pokrzyczeli ale im przeszło.Tak zagościła u mnie Zuzka
.W końcu koleżanki mnie namówiły.Poszłyśmy do sklepu i zakupiłam ślicznego szczurka.Oczywiście kupiłam też cały sprzęt dla niego.Wróciłam do domu ,rodzice trochę pokrzyczeli ale im przeszło.Tak zagościła u mnie Zuzka   .Wtedy wpadłam w "szczuromanię".Siedziałam w internecie  i wchłaniałam informację na temat szczurów.A więc dowiedziałam się że szczur potrzebuje szczura.Tydzień po zakupie Zuzi pojechałam dokupić jej siostrę.Przywiozłam ją do domu i nadałam jej imię Maja.Były trochę problemy z ich połączeniem ale jakoś się udało i teraz są zakochane w sobie
 .Wtedy wpadłam w "szczuromanię".Siedziałam w internecie  i wchłaniałam informację na temat szczurów.A więc dowiedziałam się że szczur potrzebuje szczura.Tydzień po zakupie Zuzi pojechałam dokupić jej siostrę.Przywiozłam ją do domu i nadałam jej imię Maja.Były trochę problemy z ich połączeniem ale jakoś się udało i teraz są zakochane w sobie   xD.Jak już mówiłam nie widzę świata poza nimi.Może jeszcze kiedyś dołączy do nich jeszcze jedna samiczka.Na pewno już nie z zoologa tylko z jakiejś hodowli lub z tego forum czy coś.Wiem że zrobiłam błąd
 xD.Jak już mówiłam nie widzę świata poza nimi.Może jeszcze kiedyś dołączy do nich jeszcze jedna samiczka.Na pewno już nie z zoologa tylko z jakiejś hodowli lub z tego forum czy coś.Wiem że zrobiłam błąd  ale już go więcej nie popełnię.Nikomu bym nie oddała moich ogonków.Bardzo je kocham.
  ale już go więcej nie popełnię.Nikomu bym nie oddała moich ogonków.Bardzo je kocham.A więc czas na zdjęcia.
Zuzia 15.02.2010-jest bardzo żywiołowa i musi odwiedzić każdy kąt.Nie usiedzi w jednym miejscu ani minuty

Maja 22.02.20010-mały boidudek, lubi być głaskana

Razem

) i czarnucha
 ) i czarnucha