Uszy, mysz i patykomaniak
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje мышь
"moje" myszki <3
śliczne

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Tylko nie "moje", tylko nie "moje"tosiakks pisze:"moje" myszki <3śliczne

Przepraszam Was bardzo, dziewczyny... ale te myszaste są moje. Nie wiem czemu Wam się ubzdurało, że są wasze 

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
A weźcie sobie dziewczyny same wyhodujce, a nie tak na gotowe przychodzić
Właśnie przyłapałam Lewe Ucho na rośnięciu i wyprzedzaniu Ucha Prawego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a76 ... 50952.html - ładnie to tak bliźniakm współzawodniczyć
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/764 ... b13df.html - Gandzi tak poczciwie z oczu patrzy

Właśnie przyłapałam Lewe Ucho na rośnięciu i wyprzedzaniu Ucha Prawego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a76 ... 50952.html - ładnie to tak bliźniakm współzawodniczyć

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/764 ... b13df.html - Gandzi tak poczciwie z oczu patrzy

uh, dziewoje! tylko mi się tu nie bijcie jeszcze !
myszy i uszy są tylko i wyłącznie moje! o !
heheh
a Ucho Lewe może przerasta Ucho Prawe przez intensywniejsze iskanko ze strony poczciwej Gandzi
Uroczo to wygląda, ale jak tylko spojrzę, to ona lewą jej stronę iska 

heheh

a Ucho Lewe może przerasta Ucho Prawe przez intensywniejsze iskanko ze strony poczciwej Gandzi

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Skora Gandzia za Lewe - Ty naciągaj Prawe - coby równo przybierały. Bo wiesz, potem będą krzywo latać 

Vicka, nooooVicka211 pisze:uh, dziewoje! tylko mi się tu nie bijcie jeszcze !
heheh

Jak tam szczurki?

Sie robi!ol. pisze:Skora Gandzia za Lewe - Ty naciągaj Prawe - coby równo przybierały. Bo wiesz, potem będą krzywo latać

No dooobrze, daje Wam 1/100000 moich myszekWentzowa pisze:Vicka, nooooVicka211 pisze:uh, dziewoje! tylko mi się tu nie bijcie jeszcze !
hehehJa też chcę trochę Twoich uszolek
![]()
Jak tam szczurki?

Scurki, jak scurki, siedzią na telewizorze jak zwykle w tej samej pozie

To się nazywają zwierzęta! Nic nie wymagają, nie trzeba karmić, przewijać, utulać do snu, nie kradną... Muszę wybrać się do IkeiVicka211 pisze: Scurki, jak scurki, siedzią na telewizorze jak zwykle w tej samej pozieSą bardzo grzeczne, nic nie gryzą, nic nie kradną, nie brudzą, nie jedzą

ol. pisze:Skora Gandzia za Lewe - Ty naciągaj Prawe - coby równo przybierały. Bo wiesz, potem będą krzywo latać

Vicka211 pisze:No dooobrze, daje Wam 1/100000 moich myszek![]()
![]()

Może one są wypchane a Ty nic o tym nie wieszVicka211 pisze:Scurki, jak scurki, siedzią na telewizorze jak zwykle w tej samej pozieSą bardzo grzeczne, nic nie gryzą, nic nie kradną, nie brudzą, nie jedzą

zocha pisze: Vicka211 napisał(a):Scurki, jak scurki, siedzią na telewizorze jak zwykle w tej samej pozieSą bardzo grzeczne, nic nie gryzą, nic nie kradną, nie brudzą, nie jedzą
Może one są wypchane a Ty nic o tym nie wiesz
no wlasnie! Zocha ma racje

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
Jej... czy to możliwe, że moje szczurki są... wypchane..? kurcze, podejrzewałam coś, ale... jej...tosiakks pisze:zocha pisze: Vicka211 napisał(a):Scurki, jak scurki, siedzią na telewizorze jak zwykle w tej samej pozieSą bardzo grzeczne, nic nie gryzą, nic nie kradną, nie brudzą, nie jedzą
Może one są wypchane a Ty nic o tym nie wiesz
no wlasnie! Zocha ma racjeprzygladaj im sie bacznie
moze ukrywaja przed Tobą swoje prawdziwe ja
Czyżby sprzedawca mnie okłamał..? Tak to jest jak się kupuje szczury z ikei..
Chyba będę musiała wybrać się z całą czwórką do weta.. Eh te zoologi

Vicka, możliwe, że Twoje szczurki są już w ciąży...
Jak najszybciej zgłoś się do weta!
Ale... cóż za nieodpowiedzialność z Twej strony kupować szczury w Ikei... nie mogę uwierzyć, że tak postąpiłaś...

Jak najszybciej zgłoś się do weta!
Ale... cóż za nieodpowiedzialność z Twej strony kupować szczury w Ikei... nie mogę uwierzyć, że tak postąpiłaś...

W IKEI!? Przecież to najgorszy możliwy wybór! I dodatkowo rozmnażalnia.. Idą tylko na kolor.. Jeszcze mają określone parę, inne do odrzutu idą.. 
:>

:>
- Paul_Julian
- Kontakt:
Jak byłem w Ikei , to tam cały wielki pojemnik był po uszy wypchany szczurkami! Zal mi sie zrobiło i kupiłem dwa , bo przecież nie mogą byc same.
Pozdrawiamy uszy i Gandzie!
Pozdrawiamy uszy i Gandzie!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha