w czworke,cale to dla nich nie problemDorotka96 pisze:Oni zjedzą CAŁE? Caluteńkie?
Ogoniaści Poznaniacy- Za Kapturem Panny Sznurem :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: moje ogony :)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Wentzowa, Matrix360, Alken, Unipaks, Klimejszyn, Sssouzie dziekuje serdecznie
ajć to jest to!
sssouzie pisze:Tosiaks, życzę Ci, żebym wygrała wreszcie tą chałupę marzeń, to się szybciej wprowadzimy.
życzę Ci tego basenu, który wam obiecałam,
i te jacuzzi i w ogóle full wypasu.
a pomyśl jakie tam będą klatki dla szczuraków- nie, klatek przecież nie będzie!![]()
ajć to jest to!
Sto lat Kochana! 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Dołączam się do życzeń - STO LAT! 
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
dziekuje Sheeruun i żono moja Lacoka :* 
Stooooo laaaaat! Stoo lat! Tosiaaa 
Wszystkiego najszczurzego !

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Zdążyłam, zdążyłam!
Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, ale bez zmarszczek! I spełnienia marzeń i pociechy ze szczurzych łobuzów, Kochana
Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, ale bez zmarszczek! I spełnienia marzeń i pociechy ze szczurzych łobuzów, Kochana
Jeszcze myy!
Życzymy wszystkiego szczurzego, radości, zero odszczurzych zadrapań, zdrówka dla Ciebie i Twoich ogonów oraz kolejnego doszczurzania!
Życzymy wszystkiego szczurzego, radości, zero odszczurzych zadrapań, zdrówka dla Ciebie i Twoich ogonów oraz kolejnego doszczurzania!
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
- Krejzoolek
to może ja jeszcze raz tak przed północą
wiesz co... życzę ci jeszcze żebyś nigdy o mnie nie zapomniała. bo to by była wielka strata
tylko jeszcze nie wiem dla kogo
wiesz co... życzę ci jeszcze żebyś nigdy o mnie nie zapomniała. bo to by była wielka strata
tylko jeszcze nie wiem dla kogo
...czyż nie dobija się koni...?
Krejzoolek, Dorotka96, Babli, Sysa, Vicka211 dziękuje !!!!!
nie zapomne, nie da sie
skradlas jedna z czesci mojego serducha- (a jest nie male )
dla Klimejszyn bo ona napewno nas kocha

sssouzie pisze:wiesz co... życzę ci jeszcze żebyś nigdy o mnie nie zapomniała. bo to by była wielka strata![]()
![]()
![]()
![]()
nie zapomne, nie da sie
sssouzie pisze:tylko jeszcze nie wiem dla kogo
-
klimejszyn
- Kontakt:
a oczywiście ! ja kocham wszystkich !tosiakks pisze:sssouzie pisze:tylko jeszcze nie wiem dla kogo![]()
![]()
dla Klimejszyn bo ona napewno nas kocha
![]()
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
wiedzialam, no czulam normalnie! Klimejszyn az emanuje milościąklimejszyn pisze:a oczywiście ! ja kocham wszystkich !
-
klimejszyn
- Kontakt:
no ale jak tu Was nie kochać....?

bez szczurków...