...ze mną też?Rudy tak się wzruszył, że pozrywał ze wszystkimi babkamiToż to przeznaczenie! Macie moje błogosławieństwo!

Moderator: Junior Moderator
...ze mną też?Rudy tak się wzruszył, że pozrywał ze wszystkimi babkamiToż to przeznaczenie! Macie moje błogosławieństwo!
Powiedział, że się ustatkował... Ale kto go tam wieWentzowa pisze:...ze mną też?![]()
Już kolejny raz dzisiaj złamano mi serce
huhuhu, co to by się tam działoWentzowa pisze:Czy nie sądzicie, że temat rozterek uczuciowych Iwony K. powinien zostać wydzielony do osobnego tematu?
O tak!!!I kolejne 3 tysiące odcinków!!!Wentzowa pisze:Czy nie sądzicie, że temat rozterek uczuciowych Iwony K. powinien zostać wydzielony do osobnego tematu? Mój avatar pięknie współgrałby z ogólnym klimatem tegoż tematu![]()
Juhu! Rudy już spakowanyiwonakoziarska pisze:Oświadczam wszem i wobec...
Młodziaki,wybaczcie!!!Blues,Anubis,na zawsze pozostaniecie moimi fantazjami!
Ale przeznaczenie wybrało mi Rudego!!!
Zostawiam więc obrączkę na stole,piszę list pożegnalny do męża...
Rudy!Pakuj się!Jedziemy do Meksyku!!!![]()
![]()
![]()
Wybaczcie chłopaki!!!
O NIE!!! Powiedz im, że zaraz biegnę, tylko się ubiorę. Katarzyna K. złapie ich w swoje silne, damskie ramiona!!klimejszyn pisze:a moje chłopaki planują skok z dachu..
A Nietoper szybko lata i ich złapie w locie!!!I założy męski szczurzy harem!!!(no w końcu ktoś musi gotować i gary zmywać,a dlaczego niby zawsze mam być to ja??)klimejszyn pisze:a moje chłopaki planują skok z dachu..
Wow! Zazdroszczę.. Moje jak wyjdą z domku, żeby tak nie siusiać albo kupkać to już jest wyczyn, a Twoje jeszcze na dodatek pranie.. No proszęklimejszyn pisze:oni nawet pranie zrobią, tylko kochaj ich, kochaj !
Bo musisz sobie takiego wyszkolić. Ja mojego trzymam krótko. Powiem raz "idz zrób tamto i tamto". Po 50 razie się wkurza i idzieiwonakoziarska pisze:No i właśnie takich chłopów szukam!!!Dlaczego mój Monż nie jest taki...![]()
No mój po 49 razie wymięka,poddaje się i idzie spać...matrix360 pisze:Bo musisz sobie takiego wyszkolić. Ja mojego trzymam krótko. Powiem raz "idz zrób tamto i tamto". Po 50 razie się wkurza i idzieiwonakoziarska pisze:No i właśnie takich chłopów szukam!!!Dlaczego mój Monż nie jest taki...![]()
Ja niby też,ale...Mam teraz dodatkowych OŚMIU zamiast swojego Menża i każdy patrzy na mnie tymi swoimi szczurzęcymi oczętami i mówi mi..."Nakarm mnie,posprzątaj!No co ty,tak mało na obiad?Jeszcze banany suszone na deser prosimy!!!No i wyszoruj klatkę i wynieś śmieci!"...klimejszyn pisze:bo facetów się wymienia na szczury. ja już dawno wymieniłam i jest świetnie