mi też ta najbardziejAkka pisze:http://www.allegro.pl/item1012521830_di ... ml#gallery a mi się najbardziej ta podoba
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
klimejszyn
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
lo matko, czemu ja mam takie sytuacje w życiu?
wczoraj wracałam autobusem o po 20.30, w domu dzięki wspaniałej sytuacji na dworcu gdańskim byłam po 23.
nie mówiąc już o tym, że debilnie rozwiązali tam kwestię przejścia dla pieszych, się okazało, że od strony gdańskiego jest jakieś przejście, ale po drugiej stronie tego przejścia już niet. w związku z czym kilka osób weszło na nasyp, gdzie się okazało, że jest wszędzie zagrodzone, tylko gdzieś tam w rogu małe przejście na dziko ktoś zrobił. sołza na tyłku zjeżdżała z 2 torbami i szczurem pod bluzą
jak doszłam do domu się okazało...że komórkę zgubiłam, myślałam, że w autobusie, więc dziś o 5 rano leciałam na pierwszy autobus tego właściciela dowiedzieć się o jakiś numer i zapytać czy sprzątają w autobusach (ew. mógł być to ten sam i mogłabym poszukać).
spałam 3 h...jestem wykończona i siedzę w pracy...ale mój brat się dodzwonił i..komórka jest
tylko jeszcze muszę szurać po 18 na drugi koniec miasta na pieszotę
ale co tam. ważne że teton się znalazł
wczoraj wracałam autobusem o po 20.30, w domu dzięki wspaniałej sytuacji na dworcu gdańskim byłam po 23.
nie mówiąc już o tym, że debilnie rozwiązali tam kwestię przejścia dla pieszych, się okazało, że od strony gdańskiego jest jakieś przejście, ale po drugiej stronie tego przejścia już niet. w związku z czym kilka osób weszło na nasyp, gdzie się okazało, że jest wszędzie zagrodzone, tylko gdzieś tam w rogu małe przejście na dziko ktoś zrobił. sołza na tyłku zjeżdżała z 2 torbami i szczurem pod bluzą
jak doszłam do domu się okazało...że komórkę zgubiłam, myślałam, że w autobusie, więc dziś o 5 rano leciałam na pierwszy autobus tego właściciela dowiedzieć się o jakiś numer i zapytać czy sprzątają w autobusach (ew. mógł być to ten sam i mogłabym poszukać).
spałam 3 h...jestem wykończona i siedzę w pracy...ale mój brat się dodzwonił i..komórka jest
tylko jeszcze muszę szurać po 18 na drugi koniec miasta na pieszotę
ale co tam. ważne że teton się znalazł
...czyż nie dobija się koni...?
1 i 5, 2 tez ladna, ale troche za duzo tego wszystkiego i na dodatek tonie w niebieskim, wiec optycznie jest jeszcze bardziej naciapana, wszystko tez zalezy od dodatkow, ale to takich wzorow bym sie ograniczyla do kolczykow i to niezbyt dlugich, bo same sukienki sa wystarczajaco strojne. Czarne szpile, czarna kopertowka moze byc lakierowana i lekko upiete wlosy i mozna hulac 
mi też, tylko fakt że nie ma ramiączek mi się nie podoba, ale to myśląc tak pod siebieklimejszyn pisze:mi też ta najbardziejAkka pisze:http://www.allegro.pl/item1012521830_di ... ml#gallery a mi się najbardziej ta podoba
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
A ja proszę o kciuki, jutro, w środę i czwartek. Mam egzaminy. Jutro human...
Iga, to ja może zaopiekuję się Twoimi chłopcami przez te trzy dni?
Będą tacy samotni, kiedy ty będziesz pisała testy...
Nie no, tak serio to kciukam i namawiam do wstawienia jakichś zdjęć z krakowskiego spotkania, bo nie mamy żadnych 
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Ja też! Ja też proszę! A najbardziej w środę proszę!igig pisze:A ja proszę o kciuki, jutro, w środę i czwartek. Mam egzaminy. Jutro human...
-
klimejszyn
- Kontakt:
trzymam kciuki za wszystkich, którzy będa pisać 
bez szczurków...
Ja osobiście trzymam kciuki za was wszystkich i wszystkie ogonki też! Tak mocno, że mają problemy z chodzeniem 
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Dobrze,że ci,co zdają egzaminy,nie mają ogonków...No chyba że...sorry chłopy!matrix360 pisze:Ja osobiście trzymam kciuki za was wszystkich i wszystkie ogonki też! Tak mocno, że mają problemy z chodzeniem
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
łe, jutro test humanistyczny T^T chcę środę i czwartek
..
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Postanowiłam kupić tą http://www.allegro.pl/item1012521830_di ... ml#gallery 
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
- frommicrowave
kciuki za egzaminujących trzymane 
dwa półroczne szczurki do adopcji - PILNE!!!!!!!!!!
chyba za egzaminowanychfrommicrowave pisze:kciuki za egzaminujących trzymane
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)