a tak juz mam od pół roku
Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)
Dziekuje
moja mamusia już mi go wybaczyła
chociaż po pomalowaniu obecała, że mnie wydziedziczy 
Tuunele
Tak na spotkaniu się zastanawiałam jaki kaliber, ale jakoś za daleko siebie siedziałyśmy i nie było okazji zapytać 
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
6 narazie zeby mama nie umarła
ale na wakacjach bedzie 8 albo 1 cm. 
-
klimejszyn
- Kontakt:
to szybko dojdziesz do większego rozmiaru
ja miałam skończyć na 12. aktualnie jest 16 a już chcę 18
ale włosy masz genialne. mi zawsze ciemne rude wychodzą, a szkoda mi włosów na kolejne rozjaśnianie
ale włosy masz genialne. mi zawsze ciemne rude wychodzą, a szkoda mi włosów na kolejne rozjaśnianie
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
boziu, to jak z tymi szczuramiklimejszyn pisze: ja miałam skończyć na 12. aktualnie jest 16 a już chcę 18![]()
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Wejz mam dopiero 15 latklimejszyn pisze:to szybko dojdziesz do większego rozmiaru![]()
Kaola śliczny kolor, cudne masz włoski.
-
klimejszyn
- Kontakt:
racja, jedno i drugie wciągaalken pisze:boziu, to jak z tymi szczuramiklimejszyn pisze: ja miałam skończyć na 12. aktualnie jest 16 a już chcę 18![]()
mnie chcieli wywalić ze szkoły, chwilowo się uspokoiliKaola pisze:Wejz mam dopiero 15 latklimejszyn pisze:to szybko dojdziesz do większego rozmiaru![]()
ale włosy masz genialne. mi zawsze ciemne rude wychodzą, a szkoda mi włosów na kolejne rozjaśnianiewyrzucą mnie z domu i ze szkoły ^^
bez szczurków...
a wiesz szkoła szkołą ale ja mam szkołe w ktorej jest 70 osób
A derektor jest sportowym dyktatorem i uczy wfu i basenu haha
wiec u mnie nie przechodzi w gim ponad 8 albo 1 cm max. chociaz bezpieczniej 8 na razie ;]
A w liceum juz idzie kolczyk w wardze czy im sie to podoba czy nie. Coprawda musze iść do jakiegoś super hiper liceum z 150 punktami na wejsciu -.- wiec bedzie ciężko. boze!
A w liceum juz idzie kolczyk w wardze czy im sie to podoba czy nie. Coprawda musze iść do jakiegoś super hiper liceum z 150 punktami na wejsciu -.- wiec bedzie ciężko. boze!
u mnie w liceum to nie można było mieć wysokich obcasów, odkrytych brzuchów i wielkich kolczyków- kół i innych lachonarskich gadżetów a tak to poza tym wszelkie dziwactwa na porządku dziennym
także współczuję dziewczynki.
ze mną: leszek, kendrick
U mnie w gimnazjum chodziła co jakiś czas pielęgniarka z dyrektorką - jak ktoś miał makijaż to dawali waciki i płyn i trzeba było iść zmyć
Kolczyki dłuższe niż 3 cm - oddawało isę do depozytu szkolnego. Buty trzeba było zmieniać, bo obniżone zachowanie, paznokcie można było tylko malować przeźroczystym albo beżowym - inne kolory? To wacik i kibel
Nie wolno było się farbować, nie wolno było mieć kolców nigdzie na twarzy, nawet dodatkowych w płatków oO'
OMFG!!! a ja narzekam na Pana Tomka :|
U mnie i w gimnazjum i liceum (połączone szkoły, niestety) też niestety wszyscy mogą wyglądać jak chcą... najlepsze są te grube laski w miniówach i z odrytymi grubymi brzuchami 
Ze mną: już żaden szczurek... 
Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko
Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]
Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko
Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]
U mnie w liceum mogą wyglądać jak chcą. W gimnazjum można mieć 2 kolczyki w uszach, zero makijażu. I to na tyle.
Hah, to niedawno wchodzi pedagog, i spisuje braki mundurków i identyfikatorów jak zawsze. I tu nagle: kto ma więcej niż 2 kolczyki?
Ja tak zamarłam
tak szybko włosy opuściłam i siedzę i siedzę i czekam aż wyjdzie, no i się udało
Fajny ot 
Hah, to niedawno wchodzi pedagog, i spisuje braki mundurków i identyfikatorów jak zawsze. I tu nagle: kto ma więcej niż 2 kolczyki?
Ja tak zamarłam
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/