[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- 
				Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Re: [klatka] wybór klatki
Taka klatka jest idealna (moim zdaniem) dla 6 samiczek lub 5 samców, szczególnie jeśli bogato się ją urządzi 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

ja kupuje taka klatke w wakacje http://www.allegro.pl/item1016323877_du ... kolor.html bedzie sie nadawac na 3 ogonki?

Dla 3 samców może być za mała, a dla 3 samiczek powinna być w sam raz.Hugcia pisze:ja kupuje taka klatke w wakacje http://www.allegro.pl/item1016323877_du ... kolor.html bedzie sie nadawac na 3 ogonki?
"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem."
Arthur Schopenhauer
[*] Smrodzio - na zawsze w moim serduchu [*][/b] [/i][/color][/size]

Arthur Schopenhauer
[*] Smrodzio - na zawsze w moim serduchu [*][/b] [/i][/color][/size]
Ja mam taką klatkę dla dwóch dziewóch na codzień
 . Tylko,że innej firmy i nie jest, aż taka kolorowa... A w zestawie (kupowałam na allegro) byłe jeszcze drabinki. Nawet miski mam takie same....
 . Tylko,że innej firmy i nie jest, aż taka kolorowa... A w zestawie (kupowałam na allegro) byłe jeszcze drabinki. Nawet miski mam takie same....
Ze mną dwie siostrzyczki: Karin, Lizzy
http://www.drsfostersmith.com/product/p ... atid=20003 a mogły ktoś przetłumaczyć (jestem bardzo cienka z angielskiego")i podać cene w euro lub zł ?

cena to ok. 530 zł (wg kursu google)

~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.

~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
droga, ale mnie się podoba baaardzo ^^
wydaje mi się że lepiej szukać na polskich stronach, z prostego powodu-tańsza przesyłka. na allegro mnóstwo jest.
mi moje ogony poprzegryzały kuwetę w dużej klacie na razie siedzą na płycie pilśniowej, ale trzeba coś pomyśleć innego. kupować nową?
 na razie siedzą na płycie pilśniowej, ale trzeba coś pomyśleć innego. kupować nową? 
właśnie. gdzie można dorobić kuwetę do klatki? (najlepiej nie plastikową )
)

wydaje mi się że lepiej szukać na polskich stronach, z prostego powodu-tańsza przesyłka. na allegro mnóstwo jest.
mi moje ogony poprzegryzały kuwetę w dużej klacie
 na razie siedzą na płycie pilśniowej, ale trzeba coś pomyśleć innego. kupować nową?
 na razie siedzą na płycie pilśniowej, ale trzeba coś pomyśleć innego. kupować nową? właśnie. gdzie można dorobić kuwetę do klatki? (najlepiej nie plastikową
 )
) Oddane  Binia (*), Igła, Hikari, Łazanka, Ithuriel, Atos, Portos, Aramis
 Binia (*), Igła, Hikari, Łazanka, Ithuriel, Atos, Portos, Aramis
Za Tęczowym Mostkiem:
Mrówka i Abba
(*)

Binia (*), Igła, Hikari, Łazanka, Ithuriel, Atos, Portos, Aramis
 Binia (*), Igła, Hikari, Łazanka, Ithuriel, Atos, Portos, AramisZa Tęczowym Mostkiem:
Mrówka i Abba
(*)
ale tę wolierę to bez wyposażenia sprzedają za taką cenę  i zapewne bez szczura
 i zapewne bez szczura 
marcysia: u blacharza? potrzebna blacha ocynk, dociąć w odpowiedni kształt i zagiąć w kształt kuwety plus zgiąć brzegi żeby nie kaleczyły. nie mam pomysłu, kto coś takiego robi.
 potrzebna blacha ocynk, dociąć w odpowiedni kształt i zagiąć w kształt kuwety plus zgiąć brzegi żeby nie kaleczyły. nie mam pomysłu, kto coś takiego robi.

i zapewne bez szczura
 i zapewne bez szczura 
marcysia: u blacharza?
 potrzebna blacha ocynk, dociąć w odpowiedni kształt i zagiąć w kształt kuwety plus zgiąć brzegi żeby nie kaleczyły. nie mam pomysłu, kto coś takiego robi.
 potrzebna blacha ocynk, dociąć w odpowiedni kształt i zagiąć w kształt kuwety plus zgiąć brzegi żeby nie kaleczyły. nie mam pomysłu, kto coś takiego robi.ten się nie myli, kto nic nie robi

- 
				Nakasha
- Kontakt:
Zazwyczaj kuwety można dokupić w firmie, w której kupowało się klatkę.  Ale czasami to duży koszt... można też zrobić na zamówienie u blacharza.
 Ale czasami to duży koszt... można też zrobić na zamówienie u blacharza.

Ale czasami to duży koszt... można też zrobić na zamówienie u blacharza.
 Ale czasami to duży koszt... można też zrobić na zamówienie u blacharza.Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

http://www.allegro.pl/item1011717819_kl ... owosc.html starczy na dwa szczurki? 

- 
				Nakasha
- Kontakt:
Moim zdaniem będzie na styk, ale przy samiczkach i naprawdę częstych, długich wybiegach, jeszcze jakoś by uszło... ale na 2 samce może być za mała.

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Ja mam w niej 2 samce z czego tylko jeden z nich wygląda jak samiec (drugi jest trochę niedorozwój, malutki, chudziutki i taaaki sweetaśny  ), używają klatki tylko do spania/kupkania/picia i jedzenia, chociaż w sumie śpią tez rzadko w niej bo wolą w pościeli lub w kącie biurka jak jest ciepełko. Więc w sumie na 24h dnia używają ją może z... 5?
 ), używają klatki tylko do spania/kupkania/picia i jedzenia, chociaż w sumie śpią tez rzadko w niej bo wolą w pościeli lub w kącie biurka jak jest ciepełko. Więc w sumie na 24h dnia używają ją może z... 5?

), używają klatki tylko do spania/kupkania/picia i jedzenia, chociaż w sumie śpią tez rzadko w niej bo wolą w pościeli lub w kącie biurka jak jest ciepełko. Więc w sumie na 24h dnia używają ją może z... 5?
 ), używają klatki tylko do spania/kupkania/picia i jedzenia, chociaż w sumie śpią tez rzadko w niej bo wolą w pościeli lub w kącie biurka jak jest ciepełko. Więc w sumie na 24h dnia używają ją może z... 5?~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."

ja mam dwie małe samiczki  i tez większość dnia są poza klatka wiec powinna byc dobra .chcialam kupic wiekrza ale mama sie nie zgodzi na trzeciego szczura
 i tez większość dnia są poza klatka wiec powinna byc dobra .chcialam kupic wiekrza ale mama sie nie zgodzi na trzeciego szczura 

i tez większość dnia są poza klatka wiec powinna byc dobra .chcialam kupic wiekrza ale mama sie nie zgodzi na trzeciego szczura
Co z tego że się nie zgodzi?Przecież możesz kupić klatkę,ale nie brac kolejnego szczurka

Zara, Roxi, Maja, -czyli moje maleństwa ♥♥♥