Dorotkowe noski. Frutka [*] Julka [*]
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Dorotkowe noski: wąch-wąch
kciukamy,kciukamy
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Będziemy mocno kciukać !

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Kciukać jednak od teraz.
Kupiłam ściółę, wymieniam.

Kupiłam ściółę, wymieniam.

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
No to kciukam 

Dołączam się do trzymaczo kciukaczy! 

Wyszorowałam klatkę, zmieniłam trochę wystrój i zabrałam domek.
Na początku prały się równo, teraz Frutka nagle przestała i niucha Julunię. Julka wystraszona, Frutka zajęła się toaletą... a teraz przenosi jedzonko w dawne miejsce.
Włazi na pięterko, wącha Julkę. Mała zastyga, oddycha bardzo intensywnie, jakby miała skurcze porodowe.
Teraz leżą obok siebie, Frututu mnuży oczęta. Julka odsunęła się, Frutka się przysuwa.
Julu sprawia wrażenie, jakby miała ochotę iskać Frucię. yyy... piorą się znowu, mała spadła z piąterka. Stoją na dwóch łapkach obok siebie. Frutka się myje. Julka nadal stoi jak wmurowana w szczebelki. Duża wącha Julcię- boi się. Zastygają obie. Mała na chyba czkawkę. Położyły się. Frutka zamyka oczka, Julka przykłada pyszczek do jej futerka, ale nic nie robi. Frutka zasyypia,
a Julka czuwa. Frututu robi młodej miejsce, teraz przyciska swój pyszczek do jej główki. Julka iska Frutkę.
Teraz sama się myje, Frutka jest lekko zniesmaczona. Chciałaby się przytulić do Julki. Kładzie rączkę na jej główkę. Iska małą.
Będzie dobrze.
Prosze państwa, to były relacje na żywo, prosto z Legnicy, dziękuję!
Na początku prały się równo, teraz Frutka nagle przestała i niucha Julunię. Julka wystraszona, Frutka zajęła się toaletą... a teraz przenosi jedzonko w dawne miejsce.

Będzie dobrze.
Prosze państwa, to były relacje na żywo, prosto z Legnicy, dziękuję!

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Uf, no to chyba się udało 

Co za emocje ! 

Zaraz jak wysłałam posta zaczęły się lać, wrzeszczeć- wszystko naraz. Chciałam, zjeść obiad, a że bałam się zostawić je bez opieki, zabrałam Frutkę, a Julkę zostawiłam w klatce. Na zmianę, kochają się i iskają, a potem się piorą.
Mam nadzieję, że zasną zanim wyjdę do kościoła na 17.00 z mamą. Zostawić je już razem?
Teraz się ślicznie iskają.
Frutka zastyga, Jula myje się, ale jest niespokojna. Frucia leży, Julcia myślę, że też niedługo zaśnie. Frutka wstała, prosi o iskanie.
Julka chyba zaraz sie ułoży, Frutka czeka na nią najwyraźniej. Duża zaraz przewróci się na plecki z roskoszy iskania.
...właśnie się przekonałam, że nie należy im przeszkadzać- zaraz się kłócą.
Hee, rodzice już nawet akceptują obecność szczurów NA STOLE przy posiłkach. Mogą zobie jeść, podbierać mi z talerza, a tata nawet je dokarmia własnymi ziemniakami.
Mam nadzieję, że zasną zanim wyjdę do kościoła na 17.00 z mamą. Zostawić je już razem?
Teraz się ślicznie iskają.

...właśnie się przekonałam, że nie należy im przeszkadzać- zaraz się kłócą.
Hee, rodzice już nawet akceptują obecność szczurów NA STOLE przy posiłkach. Mogą zobie jeść, podbierać mi z talerza, a tata nawet je dokarmia własnymi ziemniakami.

Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
jest dobrze ! to normalne,ze będą się czasami bić 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
Nie wiem, co to będzie...
Ciągle się piorą, mała okropnie się boi- w sumie nie wiadomo czego obie chcą.
Frutka chce się iskać, Julka nie chce, duża się za to wkurza, bije małą, ta się drze... ludzie!
Ciągle się piorą, mała okropnie się boi- w sumie nie wiadomo czego obie chcą.

Frutka chce się iskać, Julka nie chce, duża się za to wkurza, bije małą, ta się drze... ludzie!

Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Rozdzieliłam je na noc. Jutro spróbujemy jeszcze raz...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Ale się u Ciebie dzieje.. Przypomina mi się aż łączenie Oślostrady z Paździochem 

Od rana zabrałam się za łączenie.
Odkryłam, że Frutka szuka w Julci Odinki.. Wącha małą i stwierdza, że to nie ten zapach i się wkurza.
Od godziny siedzą razem w klatce i nie było żadnej większej szarpaniny. Julcia jest niepewna, ale obie na zmianę wciskają pyszczki w swoje futerka.
Kciukać, żeby się nie pobiły. Prosim.
Odkryłam, że Frutka szuka w Julci Odinki.. Wącha małą i stwierdza, że to nie ten zapach i się wkurza.

Od godziny siedzą razem w klatce i nie było żadnej większej szarpaniny. Julcia jest niepewna, ale obie na zmianę wciskają pyszczki w swoje futerka.
Kciukać, żeby się nie pobiły. Prosim.

Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Ja trzymam cały czas, żeby się udało wkońcu