Ale ci dobrzeMagamaga pisze:A ja to mogę nawet chodzić nad morze.

Moderator: Junior Moderator
Ale ci dobrzeMagamaga pisze:A ja to mogę nawet chodzić nad morze.
Pf, jak się chwaliMagamaga pisze:A ja to mogę nawet chodzić nad morzeWentzowa pisze:Ale masz fajnie, możesz sobie jeździć nad morzeVicka211 pisze:Ale dzisiaj mi się nuuudzi. Miałam nad morze jechać, a tu deszczyk.
Już pędzę!Vicka211 pisze: Przyjedź ktoś do mnie!
.
A ja wiem gdzie to, miałam w wakacje tam jechaćVicka211 pisze:Ja teraz mam bliżej, bom nie w Szczecinie, a w Płotach (wiem, że i tak nikt pewnie nie wie gdzie to).
Omatrix360 pisze:A ja wiem gdzie to, miałam w wakacje tam jechaćVicka211 pisze:Ja teraz mam bliżej, bom nie w Szczecinie, a w Płotach (wiem, że i tak nikt pewnie nie wie gdzie to).
I może się wybiorę nawet, bom ciekawa jak tam wyglądaVicka211 pisze:Omatrix360 pisze:A ja wiem gdzie to, miałam w wakacje tam jechaćVicka211 pisze:Ja teraz mam bliżej, bom nie w Szczecinie, a w Płotach (wiem, że i tak nikt pewnie nie wie gdzie to).
No, bo tu tyle atrakcji i w ogóle
Ja tu co wakacje jestem. W sumie, to prawie co miesiąc
Nudno tutajmatrix360 pisze: I może się wybiorę nawet, bom ciekawa jak tam wygląda
Aaaale jeeesteeeeśVicka211 pisze:Nudno tutaj
wyjdź.mysia1 pisze:Ale wam łatwo jest grać na uczuciach![]()
Tak myślałem kiedy się zorientujecie że to znowu Ja![]()
Coś wam to długo zajeło , a że będę miał po maturce dużo czasu to będeęuprzyjemniał wam życie na forum
Nikt Ci stąd nie da szczura.mysia1 pisze:Jak dacie mi szczura
Żebym ja to pierwszego Bana w życiu dostałIsiaczek pisze:Nie karmcie trolla. Przyjdzie ktoś z zielonych to go zbanuje. amen.