Czapeczkowo czyli nielegalne szczury

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
sssouzie
Kontakt:

Re: Czapeczkowo czyli nielegalne szczury

Post autor: sssouzie »

[*] chyba wszystko mądre zostało powiedziane..mi zostaje dać światełko Wulfikowi na drogę...
ileż takich odejść które rozbija nasze serca na kawałki będziemy musieli przeżywać?ehhh..
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Przykro mi bardzo z powodu śmierci Wulfika :(
Trzymaj się...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
merch

Post autor: merch »

ileż takich odejść które rozbija nasze serca na kawałki będziemy musieli przeżywać?ehhh..
Wszystko wskazuje na to, że za duzo....

Dziękuje tez wszystkim, bo chociaz ani swiatełka ani slowa nic nie mogą, to jednak świadczą o obecmości i zrozumieniu, a to jest ważne.....
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
merch

Tym razem chora jestem ja , wcale mi z tym chorowaniem nie po drodze , bo jak to zwykle bywa wszedzie sie pali i wali. Tak czy siak wyszlo na to , z z domu za bardzo dzisiaj nie dam rady wyjsc, chyba, ze do lekarza po zwolnienie. Jednak wszystko ma swoje dobre i zle strony, moge za to zjesc leniwe sniadanie. Na pilnowanie całego stada nie mam za bardzo sily więc puszczam sobie pojedyncze szczurki -no i jem sniadanie. Ela dzielnie mi asystuje , rzeklabym, ze az nazbyt dzielnie , nie zadowolila sie kawalkiem mozarelli, kawalek pomidora zaniosla pod szafe i przyszla po dokladke- tym razem nie zdazylam jej jeszcze nic przydzielic a juz kawal mozarelli polany oliwa powedrowal w pysku do mi nieznanego miejsca. Po krotkiej chwili, szczur najwyrazniej stwierdzil, ze czas na popitke, bo Ela wrocila i zanurkowala do mojego kubka z kawa. Nie moge wiec narzekac , ze sniadanie zjadlam samotnie :P.

PS o sniadaniu musiala dowiedzic sie Feliska , miala mniej farta , zostal tylko talerzyk z resztkami oliwy- no chyba ze znajdzie kawałek mozarelli , bo trudno mi uwierzyc , ze Elka zjadła wszystko :P. Kawę wypilam.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

merch pisze:Nie moge wiec narzekac , ze sniadanie zjadlam samotnie :P.
;D
merch pisze:PS o sniadaniu musiala dowiedzic sie Feliska
nie ma to jak poczta pantoflowa 8)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
merch

Mozarella ni2 byla zapasem a zamachem na moje zycie , poslizgnęłam się o nią i niemal nie wyrżnęłam- swoja drogą Elka jest mniej inteligentna niz myślałam , czy ona nie wie , ze jak mnie zabraknie, niechybnie pomrą z głodu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

Mozarella ni2 byla zapasem a zamachem na moje zycie , poslizgnęłam się o nią i niemal nie wyrżnęłam- swoja drogą Elka jest mniej inteligentna niz myślałam , czy ona nie wie , ze jak mnie zabraknie, niechybnie pomrą z głodu.
Po prostu chciała przetestować, jak dostarczyciel jedzenia radzi sobie w sytuacjach ekstremalnych, w razie jakby co ;)
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

merch pisze:swoja drogą Elka jest mniej inteligentna niz myślałam , czy ona nie wie , ze jak mnie zabraknie, niechybnie pomrą z głodu.
padłam ;D ;D ;D
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
unipaks

Jest udowodnione , że towarzystwo zwierzaków pomaga chorym w dochodzeniu do zdrowia , a już (dobre) towarzystwo do kawy liczy się w dwójnasób :D
Co do mozarelli, szczura chciała ci jedynie unaocznić , jak zgubny może być nadmiar w postaci tego drugiego kawałka ::) ;)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
merch

Dzisiaj 2 urodzinki D maluszkow , u nas swietuje Dorotka - wszystkiego Najlepszego , duzo zdrówka i pocichy z dzieci i wnuków.
Obrazek
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Najlepszego dla mamusi :) Córeczki pozdrawiają :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

Trochę spóźnione, ale wszystkiego najlepszego Dorotko! :-*
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
unipaks

i ode mnie oraz moich bab także życzenia wszystkiego najlepszego dla Dorotki! :-* :-*
Awatar użytkownika
Dorotka96

Post autor: Dorotka96 »

No to jeszcze bardzej spóźnione, ale dla imienniczki zawsze. ;D

Stooo laaaat, stooo laaat! :-* :-*
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

a co tu tak cicho, jakieś foooty i wieści z Czapeczkowa by się zdały czy cuś... ::)
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”