Klimatyczna Szajka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Klimatyczna Szajka
u mnie w męskim stadzie jedynie Blues nie jest haszczakiem 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
To dlatego jest taki nabuzowany!
Czuje się zagubiony! 

żałuje że, prosiłam o te zdjęcia. teraz grzeszę myślami, napad planuje , klawiaturę pluje 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
co nie?Jessica pisze:żałuje że, prosiłam o te zdjęcia. teraz grzeszę myślami, napad planuje , klawiaturę pluje

echhhh
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
-
- Kontakt:
zapewneBabli pisze:To dlatego jest taki nabuzowany!Czuje się zagubiony!

oj dziewczyny, no.. bardzo nam miło, aczkolwiek zaczynam się Was baćalken pisze:co nie?Jessica pisze:żałuje że, prosiłam o te zdjęcia. teraz grzeszę myślami, napad planuje , klawiaturę pluje![]()
echhhh

bez szczurków...
jak już napadniecie Klimkę, to ukradnijcie i podrzućcie mi gdzieś mojego szczurka, bo transportu znaleźć nie moge ;p
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
-
- Kontakt:
możecie mnie napaść i zabrać malucha Kameliowej do niej, ale moich ruszyć nie dam 

bez szczurków...
Dobra, dobra.. Ale pojawia się pytanie, czy one dadzą się odebrać klimie? 

-
- Kontakt:
tak po cichu Wam powiem, że nie !

bez szczurków...
Że też ja w pracy fotek obejrzeć nie mogę... ech
Ale wyobrażam sobie co na nich musi być a nadrobię sobie w weekend z nawiązką...
Ale wyobrażam sobie co na nich musi być a nadrobię sobie w weekend z nawiązką...

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Klima a jak pojdziemy na kompromis i kazdemu dasz po jednym ogoniastym? 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
Właśnie! I tak zostanie Ci jeszcze tuzin 

-
- Kontakt:
ej no.. nie oddam ani jednego misia pysia mego !
właśnie umyłam klatki, zaraz wszystko powycieram, poskładam i przystępujemy do łączenia dziewczyn. Boję się o Atirkę, ale zobaczymy jak będzie sobie radzić w klatce

właśnie umyłam klatki, zaraz wszystko powycieram, poskładam i przystępujemy do łączenia dziewczyn. Boję się o Atirkę, ale zobaczymy jak będzie sobie radzić w klatce

bez szczurków...
Wreszcie zobaczyłam fotki Atirki - śliczna jest
Jak patrzyłam na fotki Krety to poczułam, że za nią najbardziej tęsknię. Mieliśmy w klatce 3 węgielki, teraz mamy dwa...
Muna jest śliczna i ma fajny, otwarty charakterek - dlatego jest moją ulubienicą
Hinnoya na fotkach wygląda jakby już całkiem wyhaszczała, a jeszcze niedawno dość wyraźnie widziałam rudziznę. A kuper nadal ciemnieje? Zrobisz fotkę dupeczki?
Roti mnie trochę zaskoczyła - u nas zdecydowanie nie była na przedzie...
Całusy w brzuchale dla maluchów

Jak patrzyłam na fotki Krety to poczułam, że za nią najbardziej tęsknię. Mieliśmy w klatce 3 węgielki, teraz mamy dwa...
Muna jest śliczna i ma fajny, otwarty charakterek - dlatego jest moją ulubienicą

Hinnoya na fotkach wygląda jakby już całkiem wyhaszczała, a jeszcze niedawno dość wyraźnie widziałam rudziznę. A kuper nadal ciemnieje? Zrobisz fotkę dupeczki?

Roti mnie trochę zaskoczyła - u nas zdecydowanie nie była na przedzie...
Całusy w brzuchale dla maluchów

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
-
- Kontakt:
UWAGA !
dziewczyny połączone
bez najmniejszego pisku w wannie, grzeczniutko. trochę w wannie posiedziały, później wrzuciłam wszystkie do klatki. w klatce Pelka zaczęła syjamki ochrzaniać, ale nic poważnego. mała Atirka cwaniak nabrała żarcia w łapki i schowała się w kącie za rurą, gdzie tylko ona się zmieści
narazie chyba tylko dumbolki odkryły jak dostać się do górnej klatki, ale w sumie nie wiem, bo zostawiłam je w spokoju i walnęłam się do łóżka
cisza w klatce, babska śpią. zaraz idę zobaczyć jak tam się najmłodsze nasze miewają
zdjęcia z łączenia :

na zdjęciach widac jak moje panny są brudne, fleje jedne
mam nadzieję, że Roti :
a) wybarwi się
b) urośnie
c) nie polubi spania w siuśkach
bo inaczej nie odróżnię jej od labików
dziewczyny połączone

bez najmniejszego pisku w wannie, grzeczniutko. trochę w wannie posiedziały, później wrzuciłam wszystkie do klatki. w klatce Pelka zaczęła syjamki ochrzaniać, ale nic poważnego. mała Atirka cwaniak nabrała żarcia w łapki i schowała się w kącie za rurą, gdzie tylko ona się zmieści

narazie chyba tylko dumbolki odkryły jak dostać się do górnej klatki, ale w sumie nie wiem, bo zostawiłam je w spokoju i walnęłam się do łóżka

cisza w klatce, babska śpią. zaraz idę zobaczyć jak tam się najmłodsze nasze miewają

zdjęcia z łączenia :

na zdjęciach widac jak moje panny są brudne, fleje jedne

mam nadzieję, że Roti :
a) wybarwi się
b) urośnie
c) nie polubi spania w siuśkach
bo inaczej nie odróżnię jej od labików

bez szczurków...