Ja już się czuję przywiązana. Nie mogę się doczekać ich przyjazdu. I ta bladziutka końcówka ogonka i wieeelka stopa, śliczna jest moja agutkowa kapturka.
shia.raena pisze:śliczna jest moja agutkowa kapturka.
Co prawda, to prawda
...a Stwórca gdy rzekł „stań się!” do migdałowca, nic, tylko o małych szczurkach myśleć musiał... (o ile to różowe, to migdałowiec , ale tak mi się widzi )
Przepraszam, że tak rzadko są zdjęcia, ale w sobotę możecie się spodziewać dużo więcej. Teraz rzucę z soboty poprzedniej sesję indywidualną i dwa dzisiejsze.
Śpieszy mi się więc odsyłam Was do albumu.. http://s562.photobucket.com/albums/ss68 ... Sialallaa/
Za 2-3 minutki uzupełnię album .
Bardzo proszę wszystkie domki o numery telefonu! W przyszłym tygodniu rozjeżdża się sporo dzieciaków, więc muszę wszystko ogarnąć, a wolę nie zostawiać tego na ostatnią chwilę
Ok, dzisiaj jadę do Krakowa. Wiozę:
Dylemę, Czarnuszka-atarawy, Saraghitę, kapturkę agutkę i agutkę shia.raeny - do Astharte trzy ostatnie. Teraz idę do szkoły, potem już nie będę mieć czasu, więc puszczę każdej smsa z komórki (znalazłam! :> ) i jeśli siostrze działa internet, to dogadamy się może wieczorem - ale to mało możliwe.
Babli - po wczorajszej akcji zastanawiam się czy szczurki, które wybrałam nie znajdą szybciej domków bliżej Ciebie. Nie wiem ile będziemy czekać na kolejny transport, do mnie kawał drogi a szczurki rosną
Ze mną: nie mam już szczurków
Za TM: Jose,Hera, Yakuza, Gaja, Faza, Mafia