e, e, wypraszam sobie, ostatnio codziennie coś piszęol. pisze:Świetnie![]()
A alken nie słuchaj, jej podejście jest zue - raz na miesiąc (!) daje wieści o babolach![]()
(a miesiąc to ile lat w życiu szczura ??)

Moderator: Junior Moderator
e, e, wypraszam sobie, ostatnio codziennie coś piszęol. pisze:Świetnie![]()
A alken nie słuchaj, jej podejście jest zue - raz na miesiąc (!) daje wieści o babolach![]()
(a miesiąc to ile lat w życiu szczura ??)
no ale nie tyle...alken pisze:ech, no niestety musi się w stadzie ustalić na nowo hierarchia a im więcej szczurów tym dłużej może to trwać.
właśnie nic nie pachną. otwieram paczuszkę, zaciągam się a tu niespodziankaalken pisze: to jak to tak że citrus i nie pachną? chyba powinny...
e tamdenewa pisze:Klimka jesteś wielka!![]()
tyłek 2 razy ciemniejszy, a ciapki pewnie 2 razy jasniejszedenewa pisze: Patrzę na kuper Hinnoyi nie mogę uwierzyć - jest dwa razy ciemniejszy
Podpisuję się pod tymdenewa pisze:Klimka jesteś wielka!
a ja w sumie mam 25, bo jeszcze maluch Kameliowej, ale zdjęcia wrzuciłam w jej temacieBabli pisze: klima, a ja teraz mam w domu tylko o jednego szczura mniej![]()
ta rura ma mnóstwo drobniutkich dziurek, to ta taka harmonijkowa. mimo to dziewczyny łażą usyfione.sssouzie pisze: gdzieś czytałam, że żeby szczury nie sypiały w siuśkach w rurze wystarczy porobić dziurki na dnie-
wtedy będzie się lało komuś na głowę![]()
ale może to by pomogło?
wycałujemysssouzie pisze: całusy dla dzieciaków
napewno byłyby zachwyconemanianera pisze:Patrzę na te śliczne zdjęcia i się tylko zastanawiam, kiedy mi się poziom GMR podniesie tak, że już nie będzie wyjścia i trzeba będzie przygarnąć ogona... Zazdrość mnie zżera, ale na razie się trzymam, bo nie wiem, czy moje dwie panny byłyby tak zachwycone jak ja nowym nabytkiem.