AA kotki dwa
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Dumbo Marian
Słooodka  

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)

tak tak szukam szczurki  chcialbym dumbo albo jakas normalna ale albo czarna albo moze ta szarutka aguti
 chcialbym dumbo albo jakas normalna ale albo czarna albo moze ta szarutka aguti 

A, widzę, że rozglądasz się w dziale adopcyjnym  Czarnuszki są urocze, wiem coś o tym
 Czarnuszki są urocze, wiem coś o tym  

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema

śliczna!

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/

."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Witam 
Sliczna pannica.

Sliczna pannica.
Tylko dać całuska w ten nosek   

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik

marianowi zeszly juz strupki no ma jeden taki wiekszy ale kropeczek juz nie ma
zmieniona sciolka i zarcie ;-)

zmieniona sciolka i zarcie ;-)

Faktycznie: Marian jest przeładna, ale wyraźnie macie jeszcze niewielkie doświadczenie ze szczurami, bo by Ci się nawet pisać:

nie chciało, wiedziałbyś świetnie, że jak już szczurę przygarniesz, to natychmiast dziwnym trafem się okaże, że to właśnie jedenznajpiękniejszychszczurówświata jestjordan pisze:no takdlatego chce fajnego zeby marian mial kolezanke bo sam jest naprawde ladny

a,no   u mnie najwyższym stopniem zachwytu nad szczurem, jest stwierdzenie, że prawie tak świetny/piękny/zachwycający jak któryś z moich Kwarków
  u mnie najwyższym stopniem zachwytu nad szczurem, jest stwierdzenie, że prawie tak świetny/piękny/zachwycający jak któryś z moich Kwarków   

i upierać się będę przy swoim obiektywizmie i braku pychy

u mnie najwyższym stopniem zachwytu nad szczurem, jest stwierdzenie, że prawie tak świetny/piękny/zachwycający jak któryś z moich Kwarków

Carly
 Carly   Rajka, Sky , Łatka, Pulpi
 Rajka, Sky , Łatka, Pulpi