uwielbiam sesje indywidualne, bo łatwiej ogarnąć takie wielkie stado pysiaków
  uwielbiam sesje indywidualne, bo łatwiej ogarnąć takie wielkie stado pysiakówjakiej odmiany jest Hinnoya? zadziwiająca, wygląda jak beżowy husky, ale dupsko siamsikowate

Moderator: Junior Moderator

rozpłynęłam się z zachwytu
  rozpłynęłam się z zachwytu

Feta, Hera i Keiko
 Feta, Hera i Keiko 

moje panny są całkiem spokojne, czasem mam problemy z ich złapaniem, trzymaniem na rękach, ale ogólnie poukładane dziewojeLaCoka pisze:Nanami i Keiko - czy one są normalne? Bo ich siostra Neytiri jest równo pieprznięta w ten maleńki łepulek

obfoć je koniecznieLaCoka pisze: A i tak sobie właśnie ogarnęłam, że mamy 3ogony o tych samych mionachFeta, Hera i Keiko
Jak znajdę trochę czasu to muszę Ci podkraść pomysł i obfocić indywidualnie mój harem

To to chyba nie jest rodzeństwoklimejszyn pisze:moje panny są całkiem spokojne, czasem mam problemy z ich złapaniem, trzymaniem na rękach, ale ogólnie poukładane dziewojeLaCoka pisze:Nanami i Keiko - czy one są normalne? Bo ich siostra Neytiri jest równo pieprznięta w ten maleńki łepulek

z Keiko mamy problem, ma przechyloną główkę, ale dzisiaj jedziemy do lecznicy zobaczyć co i jak.
 u mnie są tylko sprinty: na mamusię, z mamusi, po Elvisie, na mamusię, z mamusi, na klatkę, na ścianę, na mamusię, z mamusi skok na łózko, po łóżku na  Szu, po drodze przyprawienie Buzi o stan przedzawałowy, na mamusię etc
  u mnie są tylko sprinty: na mamusię, z mamusi, po Elvisie, na mamusię, z mamusi, na klatkę, na ścianę, na mamusię, z mamusi skok na łózko, po łóżku na  Szu, po drodze przyprawienie Buzi o stan przedzawałowy, na mamusię etc  (element "na mamusię" jest niezbędny bo przecież co 30sekund trzeba sprawdzić czy sobie przypadkiem nie poszła i nas nie porzuciła
 (element "na mamusię" jest niezbędny bo przecież co 30sekund trzeba sprawdzić czy sobie przypadkiem nie poszła i nas nie porzuciła  )
)
 Ślę mizianie wszystkiemu szczurowemu!
 Ślę mizianie wszystkiemu szczurowemu!  

I oby całą noc się tak bawiły, żeby nie zauważyły, ze nie są w domku
 I oby całą noc się tak bawiły, żeby nie zauważyły, ze nie są w domku  

).
 ). 

dziękujemyol. pisze: Zdrowia dla całego stada !