Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
Nudze sie!! Kazdy mi na to mowi "znajdz se misiaczka".. kiedy to taaaakie trdune! 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Ludzkie samce są fuj :p
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jótro na usmom....
Mam musk na opag...
Mam musk na opag...

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
aaaaa!!! Krzyczeć będę za chwile!!
Co to się dzieje? Kolejne dwie dziewczynki do oddania...w dodatku agutkowe dumbo!
Ja chceeeee.....A nie mogę...bardzo nie mogę
Co to się dzieje? Kolejne dwie dziewczynki do oddania...w dodatku agutkowe dumbo!
Ja chceeeee.....A nie mogę...bardzo nie mogę

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
- ciemna ja
pada...pada...i pada;/
Perun 06.02.2010 - 19.12.2011 [*]
Thor 06.02.2010 - 14.01.2012 [*]
koniec szczurzej historii .
Thor 06.02.2010 - 14.01.2012 [*]
koniec szczurzej historii .
matrix360 pisze::/ :/ :/ :/
solidaryzuje się, mam identycznie....
Wiem co czujesz Pajton... (ja też Żory, ale to chyba cała Polska tak ma...) Przez tą pogodę straciłam dzisiaj 70 zł ;/
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
Tutaj dzisiaj nie pada (wyjątkowo, kiedy i tak nigdzie nie wychodzę -.-). Ale i tak zimno, wieje i takie tam
Super. Mam zrobić prezentacje. minimum 10 obiektów w moim woj., które według mnie powinni zwiedzić turyści. I co ja mam opisać, skoro tu nic nie ma! T^T

Super. Mam zrobić prezentacje. minimum 10 obiektów w moim woj., które według mnie powinni zwiedzić turyści. I co ja mam opisać, skoro tu nic nie ma! T^T
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
u mnie CAŁY dzień pada... i to nie taki deszczyk, tylko leje... poprostu cudowna wiosna 

Nic, tylko siedzieć nad wypracowaniem maturalnym i klnąć na cały świat bo zamiast 15 minut wyszło mi 30...
Jutro na ósmą... Nie-eeee! Sprzeciw! 

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
I kolejny powod do marudzenia... Bo tez chce miec jescze szkole, ja nie chce na studia!!! ;(;(;(
a ja nie chce do pracy - ja tęsknię za studiami! 
i też na rano caaały dzień ..... :/

i też na rano caaały dzień ..... :/
A ja chcę skończyć szkołę i studia i do pracy