Szczurobajki (mało)polskie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Szczurobajki (mało)polskie..Aluzyjko
Była komunia. I mój dziadek również był. A jako że psy i dziadek w jednym pomieszczeniu nie moga być, to przed wyjściem do kościoła mieli zamknąć je w piwnicy. Ale nie zamknęli.. Zamknęli w tzw. "niebieskim", a tuż obok był szczurzy. Nie wiem jak się tam dostały, nie wiem... Ale wywróciły szczurzą klatkę (almy i dzieci)... Złapali Almę, małego czarnego husky-samczyka i samczyka agutka kapturka... Kiedy weszłam do pokoju jeden trzymał w pysku ogon Babli (która nawiała z klatki, nie wiem jak! nigdy nie umiała) Psy zostały natychmiast wywalone, Bablisiowy ogon zmulony tylko.. Ale zanim ją dorwał, ona PRZERZUCAŁA maluchy z podłogi do worka z karmą... Ona je ratowała..
Makabryczna historia
jestem w szoku...
Tak strasznie mi przykro Babliśku, nawet nie wyobrażam sobie jak musisz się czuć, co za trauma

Tak strasznie mi przykro Babliśku, nawet nie wyobrażam sobie jak musisz się czuć, co za trauma

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Okropne...
Serce pęka z żalu...
Stasznie mi przykro Babliś. Trzymaj się kochana...

Zachowanie szczurki wycisnęło jeszcze więcej łez....Babli pisze: Ale zanim ją dorwał, ona PRZERZUCAŁA maluchy z podłogi do worka z karmą... Ona je ratowała..

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Brak słów
dla Almy i dzieciaczków
[^]
Babli, pozostaje trwać przy tych którzy zostali
bardzo mi przykro...
dla Almy i dzieciaczków
[^]
Babli, pozostaje trwać przy tych którzy zostali
bardzo mi przykro...
brak słow

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
ja p*****.
Alma i dzieciaczki
:((((((
Naprawde to jest.... niesprawiedliwe... Spijcie dobrze kochani....
Alma i dzieciaczki

Naprawde to jest.... niesprawiedliwe... Spijcie dobrze kochani....
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Jaka potworna historia ;( Łzy same lecą..;(
Alma to była niesmowita matka, nawet do ostatniej chwili ratowała młode
Co za okropny dzień, przykry...

Co za okropny dzień, przykry...

Straszna historia 

Bablisiu, bardzo, bardzo mi przykro
Sciskam Cię mocno i ciepło... Trzymaj się.

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Tak mi przykro
To ratowanie.. To takie smutne... Ale w niebie już nic im nie grozi..

To ratowanie.. To takie smutne... Ale w niebie już nic im nie grozi..

Dla maluszków i mamy 3 kolejne świeczki a Ty Babliś trzymaj się...
[*][*][*]
I pisz czy wszystko w porządku, bo to przecież nie jedyne nieszczęście
[*][*][*]

I pisz czy wszystko w porządku, bo to przecież nie jedyne nieszczęście

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]