Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Spokojnie.
Zaraz przyjedzie premier, powie że da kasę i będzie dobrze.
I na tym oczywiście się skończy sprawa.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Miałam na myśli, tereny zalane.Kameliowa pisze:Spokojnie.
zimno, mokro,szaro
czy słońce o nas zapomniało?

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
o Afrykanach na bank nie 

wreszcie udało mi się przelotem dorwać na chwilę dłuższą do kompa
wrzucam zdjęcia, które o ironio losu wgrywają się w tempie ślimaczym
ale będą

wrzucam zdjęcia, które o ironio losu wgrywają się w tempie ślimaczym

ale będą

...czyż nie dobija się koni...?
Ale się rozpadało.
Czyżby postanowiło i nas zalać?
Czyżby postanowiło i nas zalać?
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Nas już zalewa. Dość skutecznie. Tereny 'za Odrą' zalane, niższe drogi wzdłuż rzeki zalane, parki mocno podtopione.
Fala powodziowa ma iść jutro w nocy.
I ciągle pada...
Fala powodziowa ma iść jutro w nocy.
I ciągle pada...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nin, gorzej będzie jak czesi postanowią jednak spuścić wodę ze zbiorników :/
Niby obiecali że tego nie zrobią...ale wiadomo jak to jest...obiecanki cacanki, jak bedą zmuszeni siebie ratować, to nas zaleją i koniec.Babli pisze:Nin, gorzej będzie jak czesi postanowią jednak spuścić wodę ze zbiorników :/
Babliś, trzymacie się tam??

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
-
- Kontakt:
Czesi,nie spuszczajcie się!!!
Kurcze,mnie jakoś nigdy temat powodzi nie dotyczył.Fartem i tyle.Nawet wielki potop '97 zastał mnie na słońcem grzanej wyżynnej wiosce,pomimo że reszta kraju tonęła...Moja rodzinna miejscowość też,ale Iwonka na wakacjach wtedy...Obcy mi jest ten temat,aż wstyd przyznać,kiedy pół kraju teraz znowu w tragedii...
Bo mi jedynie piaskownica dla dzieci tonie...w błocie... 

Kurcze,mnie jakoś nigdy temat powodzi nie dotyczył.Fartem i tyle.Nawet wielki potop '97 zastał mnie na słońcem grzanej wyżynnej wiosce,pomimo że reszta kraju tonęła...Moja rodzinna miejscowość też,ale Iwonka na wakacjach wtedy...Obcy mi jest ten temat,aż wstyd przyznać,kiedy pół kraju teraz znowu w tragedii...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
-
- Kontakt:
Babli,właśnie,jak tam biedny ogródek?Ja bym tam tych marchewek dla szczurów nie darowała!!!Sama nie mam ogródka,więc będę pomstować Twój! 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Babli, podobno w Makowie ziemia się osuneła na drogę, prawda to? W Krakowie jest najwyższy poziom Wisły w historii, 80 cm wyżej niż 1997. Podobno ewakuowali dzisiaj część szkół, ale nas nie i każą nam przyjść jutro! Ja nie chce, ja mam dość tego deszczu, jak patrze za okno to jedyne co mi przychodzi na myśl to iść do łóżka
. I na dodatek samochód nam zalało i nie działa...

Czytam i ciarki mi po plecach chodzą, niech wreszcie przestanie padać - chociaż u Was...
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
-
- Kontakt:
Proponuję odtańczyć indiański taniec słońca...Zna ktoś?
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Ja nie znam, ale chętnie poznam. Albo po prostu sprowadźmy tu jakiegoś szamana... SŁOŃCA!!! JA CHCE SŁOŃCA!!!