Dużo zdrowych, przytulaśnych szczurów i szczęścia.
Moje dziołchy kochane
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Fifi & Didi & Jigga
O. Własnie, dopiero zauważyłam!
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
- Krejzoolek
Dziekuje :*
[*] Fifi, Didi Eli z nami już nie ma lecz w sercach zawsze pozostaną [*][/b]Re: Fifi & Didi & Jigga
Nowe Foteczki ;p Szkoda ze tylko jedno jak sa trzy ciezko je zlapac ;p

Chyba ma ochotke?:D

Zeby tylko ona heh

A malutka Jigga sie przyjela juz : tylko strasz zostawic je nawet jak do wc trzeba bo mala sobie skacze z ziemi na taboret
Dzikusek ;p;p
Buzka :* Pozdrawiam :*

Chyba ma ochotke?:D

Zeby tylko ona heh

A malutka Jigga sie przyjela juz : tylko strasz zostawic je nawet jak do wc trzeba bo mala sobie skacze z ziemi na taboret
Buzka :* Pozdrawiam :*
[*] Fifi, Didi Eli z nami już nie ma lecz w sercach zawsze pozostaną [*][/b]Re: Fifi & Didi & Jigga
Jak one słodko śpią
I liżą! 
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc1 ... c33d6.html Ojojojoj! Jakie mysipysi.
Wyczochrać porządnie.
Wyczochrać porządnie.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b71 ... eb497.html jezor !! <3 bosko ! zakochalam sie 
Dziekuje dziewuszki czuja sie swietnie a dzis jak jechalam do szpitala wkladalam kobitki do klatki i Fifi musiala wyjsc jak nie zauwazylam nawet nei zwrocilam uwagi wrocilismu patrze do klatki zeby dac im ogora a tam nie ma Fifi
hah w panike wpadlam patrze w lozku a ona sobie smacznie spi haha :*
Pozdrowka
Pozdrowka
O mój boziuuu zacałować
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc1 ... c33d6.html
I ten jęzorek
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f10 ... eeec1.html
Ślicznota
Ja muszę naszym foty porobić!
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc1 ... c33d6.html
I ten jęzorek
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f10 ... eeec1.html
Ślicznota
Ja muszę naszym foty porobić!
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
No i dziewczynki chore 
Byłam u weta i okazalo sie ze maja zapalenie gornych drog oddechowych, 10 dni na antybiotyku ;/ Jak po 3-4 dniach sie nic nie zmieni trzeba isc znowu ;/ i pewnie bedzie zmieniony antybiotyk na inny. Wspominała ze duzo zwierzakow teraz chorych bo taka pogoda ;/
Mam nadzieje ze Wasze sa zdrowe :*
Zobaczymy jak bedzie.
Ogolnie to czuja sie dobrze gdyby nie choroba ;/ zaprzyjaznily sie strasznie :* nie moga zyc bez siebie jak tylko Fifi piszczy na wyrku jak jej cos wycieram to malutka jigga z Didi owieraja sobie klatke taranem i biegna :* Slodziaki :*
Pozdrowka :*
Byłam u weta i okazalo sie ze maja zapalenie gornych drog oddechowych, 10 dni na antybiotyku ;/ Jak po 3-4 dniach sie nic nie zmieni trzeba isc znowu ;/ i pewnie bedzie zmieniony antybiotyk na inny. Wspominała ze duzo zwierzakow teraz chorych bo taka pogoda ;/
Mam nadzieje ze Wasze sa zdrowe :*
Zobaczymy jak bedzie.
Ogolnie to czuja sie dobrze gdyby nie choroba ;/ zaprzyjaznily sie strasznie :* nie moga zyc bez siebie jak tylko Fifi piszczy na wyrku jak jej cos wycieram to malutka jigga z Didi owieraja sobie klatke taranem i biegna :* Slodziaki :*
Pozdrowka :*
trzymam kciuki za panienki :* wymiziaj od nas, i pisz co u nich. napewno wszystko będzie dobrze
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Jigga też choruje?
Niech szybko wracają do zdrowia!
A Jigga to w ogóle się zaokrągliła czy została chudzinką? Pytam bo u nas wyraźnie widać różnicę w wielkości dziewczynek
Niech szybko wracają do zdrowia!
A Jigga to w ogóle się zaokrągliła czy została chudzinką? Pytam bo u nas wyraźnie widać różnicę w wielkości dziewczynek
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
oj Slonka wszytkie choruja ;/
Ale juz widze poprawe Fifi znikla wydzielinka z noska didi miala suchy nosek a jigga nie ma wycieku z oczy od 2 dni nie slyszalam kichania wiec jest lepiej
Jigga rosnie jak na drozdzach ;p dzis ja dam na wage i zobaczymy ile bedzie miala ;p
A szalona jest strasznie hah tak smiesznie skacze a jak gdzies wskakuje to tak delikatnie z czterech na cztery bo tamte dziewoje to jak taran a ta hyc i juz
No i wczoraj nie chciala zjesc mi antybiotyku ;/ nie mozliwe w miesku nie chciala ;/ heh spryciula ale z miodzikiem to wcina prawie z lyzka haha ;p
Buzka :*
Ale juz widze poprawe Fifi znikla wydzielinka z noska didi miala suchy nosek a jigga nie ma wycieku z oczy od 2 dni nie slyszalam kichania wiec jest lepiej
Jigga rosnie jak na drozdzach ;p dzis ja dam na wage i zobaczymy ile bedzie miala ;p
A szalona jest strasznie hah tak smiesznie skacze a jak gdzies wskakuje to tak delikatnie z czterech na cztery bo tamte dziewoje to jak taran a ta hyc i juz
No i wczoraj nie chciala zjesc mi antybiotyku ;/ nie mozliwe w miesku nie chciala ;/ heh spryciula ale z miodzikiem to wcina prawie z lyzka haha ;p
Buzka :*
od dzis juz nie dostaja dziewuszki antybiotyku i oslonki jest lepiej o wiele nie kichaja jak narazie zobaczymy po kilku dniach jak antybiotyk calkowicie przestanie dzialac. oslonke dam im jeszcze dzis i jutro zapobiegawczo.
Pozdrawiam :*
Pozdrawiam :*
[*] Fifi, Didi Eli z nami już nie ma lecz w sercach zawsze pozostaną [*][/b]