Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Podjąłem decyzję.. usypiamy Aleksandra..
On już nie ma na nic siły, nawet wyczyścić się nie może, bo się wywraca.. ani po kratach wejść, spada, w ogóle.. Nic nie je, wypił trochę nutri ale też niechętnie..
A jak patrzę na jego oddychanie, to po prostu żal mi go.. wiem jak to jest mieć duszności, a on się widocznie dusi, w nocy aż piszczał..
Nie chcę go usypiać, ale on się męczy.. nie chcę żeby cierpiał..
Dlaczego..? Dlaczego to ich spotyka..? Siedzę i ryczę..zaraz idziemy do weterynarza..i na ostatni spacer..puszczę go na trawę, niech pochodzi.. a potem..
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Mamy trochę zdjęć!
Na początek wielka szczurzyca, czyli Sonia która wlazła do klatki i uparcie tam siedziała około godzinę.. No i jak wygląda klatka po sprzątaniu.. potem gorzej..
Szczury akurat wtedy wietrzyły futra na balkonie
A teraz chłopcy:
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..