[Sopot/Gdańsk/Gdynia] -oddam małe szczurki w dobre łapki!
Moderator: Junior Moderator
-
Re: [Sopot/Gdańsk/Gdynia] -oddam małe szczurki w dobre łapki
Flaumel nie udalo mi sie wyslac Tobie priva,bo wyskoczylo mi,że "użytkownik nie istnieje".Zrobię dzis chłopczykom,ktorzy zostali zdjęcia.Wybierzesz sobie takich,ktorzy najbardziej Ci przypadną do serca i jeśli będziesz chciala przywiozę Ci je do domu.Jak Ci spojrzę w oczy będę wiedziala czy mam do czynienia z kims kto zajmuje ise produkcją karmy dla węży.Mam szczęście do ludzi,i myślę,że dzieci moich szczurków też je mają.Pozdrawiam,Shadowmere.
Moje Szczurki: Szyszka,Krówka,Mała Szyszka,Kotleciczka,Rudziczka,Zołza,Przylepka,Pszczółka,Rudolf,Nerwus,Kotlecik,Klopsik,Gapcio,Grubcio,Orzeszek,Edziuś,Siniaczek,Biszkopcik,Zbój,Złamasek,Mały Rudzik,Gucio,Mały Kotlecik i Malutki Kotleciczek 

Ciekawe, że nie istnieję
Znowu coś zepsułam, niczego nie ruszając, ale do tego mam talent. Czekam na zdjęcia! 

Przepraszam że się nie odzywałam ale nie miałam dostępu do komputera przez jakiś czas (:
Tak więc znalazłam transport na fretkowym forum na 7 lub 8 czerwca, szczegóły później jak się dokładnie dogadam (:
Tak więc znalazłam transport na fretkowym forum na 7 lub 8 czerwca, szczegóły później jak się dokładnie dogadam (:
Ze mną:
za TM: Ogryzka, Walenty, Bubu, Klusek.
A i jeszcze ładnie poproszę Panie aby napisały ile szczurków w końcu potrzebuje transportu (:
Ze mną:
Ja bym potrzebowała transport dla dwóch chłopców. Będę coś może jeszcze szukać do Olsztyna, ale generalnie jestem potrzebująca 

I ja bym potrzebowała dla jednego Pana 

-
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
A ja poproszę o statystykę - ile szczurków ma juz domy a ile jeszcze ich szuka.
-
A co do tego transportu to ja wtedy będe w szkole. W poniedziałek tj.7 czerwiec koncze o 14.30 a we wtorek o 15.20 więc mogła bym go odebrać dopiero po szkole.A rodzice nie pozwolą mi się z tego powodu zwolnić.
-
Tak naprawdę dom tak na stówkę to mają dopiero 2 dziewuszki,ktore przedwczoraj pojechaly do domu.
4 maluchów (wszystko chlopy) jadą do Poznania,do Dziewczyn.
2 szkraby-również chłopcy prawdopodobnie jadą do Gdańska,do mojej krajanki Flaumel
1 maluch-uroczy hasek o imieniu Gucio zostaje z nami,bo musimy sobie zostawić choc jednego dzidziusia (chyba,że ktos sie na niego szczegolnie polasi,to odstąpimy.dla nas barwa i plec i tak w gruncie rzeczy nie ma znaczenia)
1 dziewczynka jedzie do torunia lub Bydgoszczy,choc czekam na odzew od tamtej Pani-co z transportem??Czy nadal jest chętna??
Jeśli o kimś zapomnia;lam,proszę sie przypomniec!
Ile zostalo..dzis jest to niestety niepoliczalne-dzidzie chłopcy bawią sie pod łóżkiem.
Dziewczynki są jeszcze poki co w 5...chyba,że Emka sie zreflektuje czy bierze jedną..
4 maluchów (wszystko chlopy) jadą do Poznania,do Dziewczyn.
2 szkraby-również chłopcy prawdopodobnie jadą do Gdańska,do mojej krajanki Flaumel
1 maluch-uroczy hasek o imieniu Gucio zostaje z nami,bo musimy sobie zostawić choc jednego dzidziusia (chyba,że ktos sie na niego szczegolnie polasi,to odstąpimy.dla nas barwa i plec i tak w gruncie rzeczy nie ma znaczenia)
1 dziewczynka jedzie do torunia lub Bydgoszczy,choc czekam na odzew od tamtej Pani-co z transportem??Czy nadal jest chętna??
Jeśli o kimś zapomnia;lam,proszę sie przypomniec!
Ile zostalo..dzis jest to niestety niepoliczalne-dzidzie chłopcy bawią sie pod łóżkiem.
Dziewczynki są jeszcze poki co w 5...chyba,że Emka sie zreflektuje czy bierze jedną..
Moje Szczurki: Szyszka,Krówka,Mała Szyszka,Kotleciczka,Rudziczka,Zołza,Przylepka,Pszczółka,Rudolf,Nerwus,Kotlecik,Klopsik,Gapcio,Grubcio,Orzeszek,Edziuś,Siniaczek,Biszkopcik,Zbój,Złamasek,Mały Rudzik,Gucio,Mały Kotlecik i Malutki Kotleciczek 

-
Do Milen jadą również 2 sczuraski-chlopcy.
Zostaje mi chyba jeden niechciany hasek
jakiś beżuś i jakiś łaciatek z tego co pamietam..
No i dziewczynki 4 prawdziwe ślicznotki..beżowo biala,i 3 łaciatki(lub 4)..
Zostaje mi chyba jeden niechciany hasek

No i dziewczynki 4 prawdziwe ślicznotki..beżowo biala,i 3 łaciatki(lub 4)..

Jeśli przejdę testy psychologiczne, wybory miss opiekunki szczurów i dzielnej kucharki umiejącej przypalić wszystko to przygarniam chłopaków! 
Dalej czekam na zdjęcia, chociażby po to, żeby pomiziać monitor!

Dalej czekam na zdjęcia, chociażby po to, żeby pomiziać monitor!
Napisałam już na gg do dziewczyny która ma przetransportować szczuraski i czekam na odpowiedź ile może ich zabrać ze sobą 

W razie co ja mogę maluszka odebrać a potem odebrałabyś po szkole u mnie (:aneczka1-13 pisze:A co do tego transportu to ja wtedy będe w szkole. W poniedziałek tj.7 czerwiec koncze o 14.30 a we wtorek o 15.20 więc mogła bym go odebrać dopiero po szkole.A rodzice nie pozwolą mi się z tego powodu zwolnić.
Ze mną:
-
dzięki. To takie trochę z innej beczki ale skoro jesteś z Poznania może tez wzięła byś udział w forumowym spotkaniu?? Zajrzyj do tematu w pogaduchach.
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Ja się zamiarowuję na wzięcie szczurków, ale czekam jak się tu sytuacja rozwinie - bo miałam brać maluchy z interwencji w hurtowni. Jak się wszystkie samczyki rozejdą, to znajdę gdzie indziej
- na razie wolne są hasek, beżyk i jeszcze jeden tak?