Szczurze Cesarstwo: Faust, Goethe, Stuart, Jumper i Młody
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Faust i Goethe
Łaaaaaaa, jakie cudoo!  

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)

Jacy cudaśni 
 Goethe świetną czapeczkę ma na główce 

Ah te chłopy 
 Moje to wolą na kolanach siedzieć 

Ulubione miejsce do siedzenia kiedy ja programuję - między udami pod laptopem, i co ja mam z nimi zrobić, skoro nie chcą wyleźć?  

Heheh  

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik

Goethe i jego mycka 
))
a Faust spokojnie raczący się ogóreczkiem
 - cuda 

a Faust spokojnie raczący się ogóreczkiem
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~

Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Chlopaki wlasnie zwiedzaja nowe mieszkanko, normalnie szalenstwo i parapetowa, bo miejsce pelne od smakolykow! 

A mi akurat musiala pasc bateria w aparacie, chlopaki dzieki nowemu miszkanku sie ze soba przeprosili i spia w koncu razem... No bo ta klatka gryzie na pewno!

Chłopaki po raz pierwszy zwiedzają podłogę 
W końcu została zabezpieczona wystarczająco, zeby było okej dla Szczurów. I tak wiem, że coś wykombinują, ale teraz pokój w akademiku ma girlandy z kabli

W końcu została zabezpieczona wystarczająco, zeby było okej dla Szczurów. I tak wiem, że coś wykombinują, ale teraz pokój w akademiku ma girlandy z kabli
Jacy oni piękni!
Moje dziewuchy skrzętnie by się podpisały pod tym, że siedzenie na ramieniu jest bez sensu. One jak są na nas, to koniecznie pod ubraniem - biust, ręka, plecy, brzuch - wszystko jest cudne, jeśli okryte ciuchem. A włażenie w dekolt opanowały do perfekcji, co czasem zaskakuje gości...

Moje dziewuchy skrzętnie by się podpisały pod tym, że siedzenie na ramieniu jest bez sensu. One jak są na nas, to koniecznie pod ubraniem - biust, ręka, plecy, brzuch - wszystko jest cudne, jeśli okryte ciuchem. A włażenie w dekolt opanowały do perfekcji, co czasem zaskakuje gości...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889

Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889