No to transport mi przepadł...Mielia pisze:7 lub 8 czerwca na pewno.
[Sopot/Gdańsk/Gdynia] -oddam małe szczurki w dobre łapki!
Moderator: Junior Moderator
Re: [Sopot/Gdańsk/Gdynia] -oddam małe szczurki w dobre łapki
Dlaczego?matrix360 pisze:No to transport mi przepadł...Mielia pisze:7 lub 8 czerwca na pewno.

Ja w ogóle zaczynam się denerwować już tym brakiem odzewu

Ze mną:
za TM: Ogryzka, Walenty, Bubu, Klusek.
Bo miałam transport załatwiony na za tydzień w środę albo w piątek.. Teraz dopiero będę miałą chyba 26 czerwca około..Mielia pisze:Dlaczego?
A kto w ogóle powiedział,ze przewiezie maluchy?
No to szkodamatrix360 pisze:Bo miałam transport załatwiony na za tydzień w środę albo w piątek.. Teraz dopiero będę miałą chyba 26 czerwca około..Mielia pisze:Dlaczego?
A kto w ogóle powiedział,ze przewiezie maluchy?

na alloszczurze jakaś kobietka mi poleciła transport od nuusi z fretkowego forum. Z nuusią się dogadałam (ona często jeździ na tej trasie) tylko problem jest taki że shadowmere sie nie odzywa i nijak nie mozna szczegolow dogadac ;/
Ze mną:
To shadowmere sie nie odzywa? Ja myślałam, że ta dziewczyna.. Miejmy nadzieję, że jutro wszystko zdoła obgadać, żeby jak najszybciej maluchy przewieźć..Mielia pisze:No to szkoda
na alloszczurze jakaś kobietka mi poleciła transport od nuusi z fretkowego forum. Z nuusią się dogadałam (ona często jeździ na tej trasie) tylko problem jest taki że shadowmere sie nie odzywa i nijak nie mozna szczegolow dogadac ;/
niestety tak ;/ Wysłałam jej na pw gg nuusi i zero odzewu.matrix360 pisze:To shadowmere sie nie odzywa? Ja myślałam, że ta dziewczyna.. Miejmy nadzieję, że jutro wszystko zdoła obgadać, żeby jak najszybciej maluchy przewieźć..
Dżizas jak ja nie lubie czegoś takiego.
Ze mną:
Może ma coś ważnego do załatwienia i nie jest w stanie się skupić na takich rzeczach? Też tego nie lubię, ale teraz musimy się wykazać cierpliwością i czekać.
Wysłałam jej sms'a ale jeśli bardzo Wam zależy - w pierwszym poście zostawiła swój numer telefonu.
Wiem jakie to wkurzające, kiedy co chwila ktoś inny pisze o tym samym, strasznie to wkurza.. Więc niech załatwi na spokojnie swoje sprawy.Flaumel pisze:Wysłałam jej sms'a ale jeśli bardzo Wam zależy - w pierwszym poście zostawiła swój numer telefonu.
-
Witajcie,bardzo Was przepraszam za brak odzewu,ale mieliśmy pare dni temu wypadek samochodowy i niestety nie bylo czasu żeby na bieżąco się z Wami kontaktować.Dzis wieczorem na pewno będą mi zdjęcia,przykro mi,że komuś przepadl transport,naprawdę,ostatnio jak wchodzilam na forum ktos napisal,że będzie dopiero na 8 czerwca-uspokoilam sie,że to jeszce daleko,a pozniej zajelam sie innymi rzeczami..Nie jest moją winą,ani wynikiem ignorancji,że tak wyszlo-rajd posszpitalach warsztatach,przeswietlenia,ubezpieczenia,domyslacie się,że to bylo absorbujące.
Dziękuję za wyrozumialosc i cierpliwość.GG nie mam.Założe dzis wieczorem i już na pewno będą fotki.
Jeszcze raz dzieki za zrozumienie,Hania.
Dziękuję za wyrozumialosc i cierpliwość.GG nie mam.Założe dzis wieczorem i już na pewno będą fotki.
Jeszcze raz dzieki za zrozumienie,Hania.
Moje Szczurki: Szyszka,Krówka,Mała Szyszka,Kotleciczka,Rudziczka,Zołza,Przylepka,Pszczółka,Rudolf,Nerwus,Kotlecik,Klopsik,Gapcio,Grubcio,Orzeszek,Edziuś,Siniaczek,Biszkopcik,Zbój,Złamasek,Mały Rudzik,Gucio,Mały Kotlecik i Malutki Kotleciczek 

Tak jak już Ci pisałam - ważne jest, żebyś teraz wszystko co ważne dla siebie załatwiła
I oby jak najszybciej i bez większych komplikacji.

Nic się nie stało. Transport przepadł, to znajdę jakiś następny
Ważne, żebyś wszystko sobie poukładała 

Dalej z cierpliwością czekamy na obiecane zdjęcia klusków!
-
Matrix-jestes z Wroclawia tak?Pisala do mnie Marta,ktora chcialaby skorzystać z Twojego transportu.Z tego co wiem,Ona go potrzebuje do Poznania(?),także nic już nie rozumiem.
Pytanie do Dziewczyn ,ktore organizują transport do Poznania,czy zgodzilybyście się wziąć ze sobą samiczkę jedną?W sumie to nie do Was pytanie,bo to nie Wy będziecie "transportować" ehh.Nie mam nawet pojęcia o co pytac i o co prosic wszystko mi się popieprzylo.Zdjęcia chce dać,ale 3 kluchy zwialy pod kanapę i teraz mamy akcję pt:wyłapywanie ich.
Pytanie do Dziewczyn ,ktore organizują transport do Poznania,czy zgodzilybyście się wziąć ze sobą samiczkę jedną?W sumie to nie do Was pytanie,bo to nie Wy będziecie "transportować" ehh.Nie mam nawet pojęcia o co pytac i o co prosic wszystko mi się popieprzylo.Zdjęcia chce dać,ale 3 kluchy zwialy pod kanapę i teraz mamy akcję pt:wyłapywanie ich.
Moje Szczurki: Szyszka,Krówka,Mała Szyszka,Kotleciczka,Rudziczka,Zołza,Przylepka,Pszczółka,Rudolf,Nerwus,Kotlecik,Klopsik,Gapcio,Grubcio,Orzeszek,Edziuś,Siniaczek,Biszkopcik,Zbój,Złamasek,Mały Rudzik,Gucio,Mały Kotlecik i Malutki Kotleciczek 

Marta chce zabrać samiczkę z moim panem, bo jako, że jest również z Wrocławia to by fajniej było wziąć od razu dwa, także chce się podczepić pod transport chłopakówShadowmere pisze:Matrix-jestes z Wroclawia tak?Pisala do mnie Marta,ktora chcialaby skorzystać z Twojego transportu.Z tego co wiem,Ona go potrzebuje do Poznania(?),także nic już nie rozumiem.