Tak mam i wiem co to znaczy i próbuje to wytłumaczyć...ale ojciec ' wie lepiej ' .
moje dwa uszate ogony <:3)~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Krejzoolek
Re: moje dwa uszate ogony <:3)~
Brat.
Tak mam i wiem co to znaczy i próbuje to wytłumaczyć...ale ojciec ' wie lepiej ' .

Kiki, Dusia [*][/color][/size]
-
klimejszyn
- Kontakt:
zaproś tatę na forum, chętnie wytłumaczymy o co chodzi 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- Krejzoolek
ah. żeby on chciał przyjść .klimejszyn pisze:zaproś tatę na forum, chętnie wytłumaczymy o co chodzi
Nie mam już siły.. Zamiast z nim porządnie pogadać to ten się wydziera,że okłamuje brata..itp. ( powiedziałam bratu,że jak bd sam to zdechnie.. )
- Krejzoolek
Hm. mam prośbę napiszecie może jakieś argumenty dlaczego nie może być jeden szczurek ? A potem pokaże to mamie.. Kurde.mama by się zgodziła na 2,ale tata... 
No przede wszystkim będzie bardzo samotny, z każdym dniem będzie coraz mniej ruchliwy, nie będzie chciał się bawić, będzie smutny.. dużo tego jest.. poszukaj na forum 
- Krejzoolek
- Krejzoolek
Dzisiaj byłam z dziewczynkami na dworze i omało nie dostałam zawału !
Gdy szłyśmy już do domu puściłam dziewczynki po schodach i Dusia weszła pod drzwi a Kiki na dół więc po nią poszłam . Minęło 3 sekundy zanim wróciłam a Dusiaczka nie ma !
Patrzyłam czy jej nie ma za butami itp. Ale pusta ! Szukałam w kwiatkach i wgl. Nigdzie nie ma..zaczęłam panikowac gdzie jest moja kruszynka . Pobiegłam do domu odłożyć Kiki i wróciłam do szukania.. Bałam się,że kot ja zjadł lub coś. Szukałam wołałam..nic.
Ide tak za wyrandę patrzę a Dusia siedzi w kącie.. Gdy ją zobaczyłam to kamień spadł mi z serca... Ale myślałam że już straciłam moja kruszynkę .

Mogłaś jej nie puszczać.. Porponuję zrobić smycz albo kupić, szczurki będą mogły swobodnie w niej biegać a i nie wybiegną za daleko 
- Krejzoolek
Hm. miałam gdzieś smycz..ale nic z tego bo one jej nie cierpią. W razie co mam jeszcze balkon . 
- Krejzoolek
Co jest Dusi.. ?
Ostatnio zauważyłam że Dusia łysieje na szyi..
Czy to coś poważnego ?! Zaczęła też się robić mizialska.. Gdy je wypuszczam przychodzi do mnie i mnie liże tak jakby chciała się pożegnać lub coś w tym stylu..
Zaczyna mnie to martwić . Jakby co Dusia ma niecałe 1,5 roku więc to raczej nie powinno być starzenie się,nie ?
Moge jechać do weta ale oni sie nie znają i nie wiem czy coś poradzą.
Prosze pomóżcie !
Ostatnio zauważyłam że Dusia łysieje na szyi..
Moge jechać do weta ale oni sie nie znają i nie wiem czy coś poradzą.
Prosze pomóżcie !
Nie masz szczurzego weta w okolicy?Krejzoolek pisze:Moge jechać do weta ale oni sie nie znają i nie wiem czy coś poradzą.
- Krejzoolek
Heej właśnie trafiłam na Twój temat i widzę że masz Dusię, moją imienniczkę
jak fajnie ^^ Ślodka mordka z niej
Z obu zresztą 
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
to może być starzenie się. szczurki na starość się robią bardziej miziaste, no a łysienie też może być spowodowane wiekiem, moja najstarsza też ma gdzieniegdzie "prześwity".
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
- Krejzoolek
No ale Dusia ma dopiero 1,5 roku. Rozumiem jakby dwa miała .